Bananfluer

Bekæmpelse af bananfluer

Derfor vil du undgå bananfluer i din virksomhed

Eddikefluer, vinfluer, frugtfluer, bananfluer… Kært barn har mange navne, men kært er det ikke i dette tilfælde – tværtimod. Fluens tilstedeværelse i din virksomhed vil kunne medføre en lang række ulemper og konsekvenser:

Sundhedsrisici

Bananfluer kan sprede bakterier og sygdomme. Når de lander på madvarer eller overflader, kan de overføre disse sundhedsrisici til kunder og ansatte. Det kan resultere i et dårlig ry for din virksomhed, og i værste fald en regulering fra fødevaremyndighederne.

Dårlig kundeoplevelse

Bananfluer i virksomheden signalerer mangel på hygiejne samt lav standard for maden og servicen, hvilke vil kunne føre til færre kunder og en lavere omsætning for din virksomhed.

Madspild

Bananfluer kan lægge æg på mad og i opbevaringsområder, hvilket kan ødelægge maden, og føre til en øget mængde madspild.

For at undgå disse ulemper og eventuelle konsekvenser, er det vigtigt at tage kampen op, for at bekæmpe bananfluer i din virksomhed – hurtigst muligt.

Er du usikker på om det er bananfluer, som du og din virksomhed døjer med? Så læs meget mere om bananfluen lige her. Vil du gerne forebygge og minimere risikoen for at få skadedyr i din virksomhed? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Få hjælp til at bekæmpe eddikefluer

Hvis din virksomhed er plaget af eddikefluer, er det en god idé at få professionel hjælp til at bekæmpe dem. Hos Anticimex har vi erfaring med at bekæmpe bananfluer og andre skadedyr i fødevareindustrien. Vores teknikker vil identificere problemets omfang for at igangsætte en skræddersyet bekæmpelsesplan for at komme bananfluerne bedst muligt til livs.

Hos Anticimex arbejder vi tæt sammen med vores klienter for at sikre, at du får den bedste løsning til dit skadedyrsproblem og får det bedst mulige resultat. Så hvis din virksomhed kæmper med bananfluer eller andre skadedyr, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores teknikker står klar til at hjælpe med at hjælpe din virksomhed med effektiv skadedyrskontrol og -bekæmpelse.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44