Bekæmpelse af muldvarpe - det klarer Anticimex

Bekæmpelse af muldvarpe

Måske har du allerede set tegn på, at muldvarpe har invaderet din have. Måske har du lagt mærke til muldvarpehuller eller høje af jord, der titter op af din græsplæne. Hvis dette er tilfældet, så har du måske brug for vores hjælp. Vores professionelle teknikere har ekspertise inden for muldvarpebekæmpelse og kan hjælpe dig med at generobre din have.

Hvilke skader gør en muldvarpe?

Muldvarpe kan forårsage forskellige skader i din have, og nogle af de mest almindelige skader, som de kan forårsage, omfatter:

Jordhøje

Muldvarpe laver jordhøje, som kan være en stor forhindring, når græsset skal slåes eller dine gæster færdes rundt i haven.

Underjordiske tunneller

Muldvarpe laver tunneller under jorden året rundt og kan lave gangsystemer op til 200 meter lange. I nogle tilfælde vil muldvarpen skubbe rødderne op fra planter, buske og træer, hvis de er i vejen for muldvarpens nye gang.

Skæmmende udseende

Hvis du har investeret tid og penge i at gøre din have smuk, kan muldvarpe ødelægge dette arbejdet på kort tid. Muldvarpeskud og tunneller kan skæmme udseendet af enhver have og ødelægge dens æstetik.

Hvem kan vi hjælpe?

Selvom det kan være fristende at prøve at bekæmpe muldvarpene selv, så er det en vanskelig opgave. Muldvarpe er dygtige gravere og kan være meget vanskelige at fange. Desuden kan de forårsage store skader på din have, hvis de ikke bekæmpes korrekt. Derfor er det vigtigt at overlade bekæmpelsen til en professionel skadedyrsservice, som Anticimex.

Vi hjælper en bred vifte af kunder med at slippe af med muldvarpene i deres haver:

  • Boligforeninger
  • Private
  • Kommuner

Vi kan også hjælpe dig.

Bestil bekæmpelse af muldvarpene i dag

Hos Anticimex tilbyder vi skræddersyede løsninger til muldvarpebekæmpelse i din have. Vores eksperter vil først foretage en grundig inspektion af din have for at identificere problemet og finde den bedste løsning. Derefter vil vi tage alle nødvendige skridt for at bekæmpe muldvarpene og genoprette din have til dens oprindelige tilstand.

Ring til os i dag på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden til at bestille bekæmpelse af dine muldvarpe.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44