Anticimex er eksperter i bekæmpelse af skægkræ

Bekæmpelse af skægkræ (skægget sølvkræ)

Derfor er det vigtigt med skægkræbekæmpelse

Skægkræ kan både sprede ubehag blandt deres omgivelser og være særligt skadende for bestemte brancher, hvis skægkræ infiltrerer inventaret.

Skægkræbekæmpelse er nødvendig for biblioteker, museer, arkiver og lignende, da de små skadedyr æder bøger, journaler og tapeter. Det ville være en katastrofe, hvis dyrebare dokumenter gik tabt, fordi der ikke var sat tidligere ind mod bekæmpelse af skægkræ.

Boligforeninger er også i risiko for at blive ramt af skægkræ. De kan være til stor gene for beboerne, og derfor er der brug for professionel hjælp til skægkræbekæmpelse. Anticimex sørger for at skabe et sundt og sikkert indendørsmiljø for mennesker, og med vores moderne teknologi skal vi nok gøre din boligforening eller dit hjem fri for skægkræ.

Skægkræ er ikke farlige for mennesker

Det er vigtigt at huske, at skægkræ ikke udgør nogen direkte fare for menneskers eller dyrs sundhed og sikkerhed. Disse små skadedyr lever primært af tørre madvarer som mel og gryn, samt celluloseholdige materialer som bøger og tapet. Selvom skægkræ kan være generende og forårsage skader på ejendele, udgør de ingen trussel for menneskers fysiske velvære.

Hvis du opdager skægkræ i dit hjem eller din virksomhed, er det vigtigt at sætte gang i bekæmpelse og forebyggelse, for at beskytte dine ejendele og bevare et sundt indeklima. Vores eksperter hos Anticimex er her for at hjælpe med at løse dit skægkræproblem effektivt og sikkert.

Tegn på skægkræ

Er du usikker på, om du er plaget af ubudne gæster i dit hjem? Skæggede sølvkræ kan være svære at opdage på grund af deres størrelse og deres hurtige bevægelser, men der er visse tegn, du kan være opmærksom på.

Hold først og fremmest øje med små, aflange insekter, som bevæger sig på både vandrette og lodrette overflade. De er normalt omkring 15-19 mm lange og har en slank krop med to antenner, tre haletråde og behåring. Du skal også holde øje med eventuelle spor af skægget sølvkræs tilstedeværelse, såsom små huller eller tydelige gnavemærker på:

 • Papir
 • Tekstiler
 • Tapet
 • Tøj af bomuld eller silke
 • Stivelsesholdige materialer

Hvis du bemærker disse tegn i dit hjem, er det sandsynligt, at du har skrægkræ på besøg, og det er vigtigt at tage skridtet til at bekæmpe dem hurtigst muligt for at mindske skaden på dine ejendele.

Anticimex – din skadedyrsbekæmper til skægkræ

Har du brug for en professionel skadyrsbekæmper til at få bugt med skægkræene, så er Anticimex det bedste valg. Vi er blandt verdens største skadedyrsvirksomheder og førende på skadedyrsbekæmpelse. Når du får hjælp af Anticimex, vil vores specialister sørge for skadedyrsbekæmpelse af skægkræ ved brug af moderne løsninger.

Vores filosofi er, at den bedste måde at forhindre et skadedyrsproblem på er at undgå, at det overhovedet opstår. Derfor fokuserer vi også særligt på forebyggelsen af skadedyr.

Pris på bekæmpelse af skægkræ hos Anticimex

Det er ikke altid en simpel opgave at fastsætte en præcis pris for skægkræbekæmpelse. Det skyldes, at prisen i høj grad afhænger af omfanget af skadedyrssituationen i din ejendom. Hos Anticimex forstår vi, at hver skægkræinvasion er unik og kan variere betydeligt i omfang og kompleksitet.

Du er altid velkommen til at ringe ind til os med de ubesvarede spørgsmål du måtte have, så vi kan tilbyde dig den bedste løsning og pris.

Før en bekæmpelse af skægkræ

For at sikre et optimalt udbytte af behandlingen, skal der ved forekomst af skægkræ/sølvfisk udføres følgende, inden en behandling kan påbegyndes:

 • Generel oprydning, så de rum, der skal behandles, er ryddelige og tilgængelige.

Efter behandlingen mod skægkræ skal du huske følgende:

De behandlede rum kan benyttes umiddelbart efter, men for at sikre et optimalt udbytte af behandlingen, skal følgende forholdsregler overholdes:

 • Den opsatte gel må ikke fjernes eller afvaskes
 • De opsatte detektorer må ikke fjernes eller beskadiges
 • Rengøring begrænses til et absolut minimum i de behandlede områder i en uge.

Generel information om forebyggelse af skægkræ

Der er nogle ting, du fremover selv kan gøre, for at forebygge skægkræ og sølvfisk:

 • Støvsug ofte i revner og sprækker
 • Sørg altid for lav luftfugtighed i bygningen med rigelig udluftning
 • Tør våde område af med klude (bad/køkken)
 • Rengør, så der ikke ligger krummer eller andet organisk materiale i hjørner, vaskeskab, bag ovn eller langs paneler m.v.

Anticimex tilbyder professionel bekæmpelse af skægkræ

Vil du undgå, at skægkræ ødelægger værdifulde dokumenter eller andet inventar? Bekæmp skægkræ i dag med hjælp fra Anticimex. Vi sørger for hurtig og effektiv skægkræbekæmpelse, så du ikke længere skal være plaget af de ødelæggende skadedyr.

Kontakt os i dag på telefon 69 15 17 44 eller send os en besked via kontaktformularen her under og bestil bekæmpelse af skægkræ.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44