Bekæmpelse af husmår - det klarer Anticimex

Bekæmpelse af husmår

Anticimex er din professionelle partner og ekspert inden for bekæmpelse af husmår – både hos private og erhverv. Vores erfarne specialister har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse – og udfører altid hurtigt, pålideligt og diskret.

Typiske tegn på husmår

Gennem de seneste år er antallet af mår i de danske boliger steget. En husmår kan være meget forstyrrende og være årsag til store ødelæggelser og ubehagelige lugte. Derfor er bekæmpelse af husmåren i god tid særlig vigtig. Læs mere om husmår her.

Hvad er de typiske tegn på husmår?

 • Larm: Husmår laver tydelig larm, når de tumler rundt på loftet, hvilke kan være til stor gene i hverdagen. Selvom en mår larmer, så gnaver den ikke i træværket. Hører du gnavelyde, er der derfor tale om noget andet end en mår.
 • Lugt: Et sikkert tegn på husmår er lugten fra dens ekskrementer, som har en særligt stærk lugt. Ekskrementerne er omkring 8-10 cm lange og 1-2 cm tykke samt snoede og trukket ud i en spids. Indholdet består af hår, fjer og knoglerester.
 • Skader: Selvom husmåren ikke gnaver i træværk, kradser og river de stadig i isoleringsmaterialerne, hvilket økonomisk kan blive en dyr affære.

Det er også vigtigt at bemærke, at hvis der er kaniner eller høns i nærheden, måske hos dine naboer, er der en større risiko for, at en mår kommer på besøg. Tegn på husmårens tilstedeværelse kan også være, at du kan se fjer og isoleringsrester, som stikker ud af dit tagudhæng. Og hvis du har stråtag, kan der være huller i taget, som måren kan bruge som ind- og udgangsveje. Alt dette er også noget, du kan lægge mærke til, hvis du er usikker på, om det er husmåren, som har slået sig ned i dit hjem.

Husmåren er mest aktiv i de tidlige morgentimer – før de fleste har slået øjnene op. Derfor er der ofte markant mere støj tidligt om morgenen. Hvis du oplever larmen i de tidlige morgentimer, er det meget muligt en mår, som er på spil og forsøger at finde mad eller udforske området.

Anticimex er her for at hjælpe dig med husmårbekæmpelse.

Lad os fjerne din husmår med fælde

Vi tilbyder dig følgende løsning:

 • Opsætning af 1 stk. mårfælde i 2 måneder. Efter de to måneder henter vi fælden igen, hvis ikke husmåren er gået i fælden inden.
 • Instruktion og gennemgang af bygning for at fastlægge mårens færden

Du, vores kunde, skal tjekke fælden dagligt. Er der fanget en mår, kontakter du os, og så kommer vi ud til dig.

Prisen på husmårbekæmpelse afhænger af, hvor lang tid måren har fået lov at gå rundt. Har husmåren boet på dit loft i lang tid, vil dens efterladenskaber udvikle sig til et mere markant omfang, og i værste fald vil lugten fra ekskrementer trænge gennem loftet, så det kan opfattes i de underliggende rum. Derfor er det bedst at være i så god tid med mårbekæmpelse - som muligt.

Bestil eller få mere at vide ved at ringe til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Derfor bør du vælge Anticimex til at bekæmpe husmår og andre skadedyr

 • Hurtig udrykning
 • Du får en effektiv bekæmpelse af skadedyr til en fornuftig pris
 • Du bliver serviceret af en erfaren, lokal tekniker. Vi er landsdækkende
 • Du får - udover selve bekæmpelsen - også gode råd til, hvordan du undgår problemer fremover
 • Du får en servicerapport pr. mail, når serviceteknikeren har besøgt dig
 • Du kan samle al din skadedyrsbekæmpelse og fødevaresikkerhed hos Anticimex. Vi klarer det hele.

Ikke alle forsikringer dækker mårskader – få fjernet måren hurtigst muligt

Prisen på husmårbekæmpelse kan være høj, hvis der ikke tages hånd om problemet i tide. Skader fra mår på loftet hjælper forsikringen ikke altid med. Den almindelige husforsikring dækker nemlig ikke nødvendigvis, hvis isoleringen på dit loft eller tag skal udskiftes på grund af skader fra husmåren. Det kan derfor ende med at blive en rigtig dyr omkostning for dig, hvis du ikke prioriterer bekæmpelse af mår.

Få hjælp til bekæmpelse af husmår- kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at sætte en husmårfælde op, så du får bugt med de irriterende skadedyr? Anticimex er eksperter i at bekæmpe husmår, og vi hjælper dig gerne med at komme af med den ubudne gæst.

Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44 og bestil fjernelse af husmåren.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44