Skadedyrsbekæmpelse for fødevareindustrien - det klarer Anticimex

Skadedyrs­bekæmpelse for fødevareindustrien

Vi kan ikke give dig en 100% garanti for, at du ikke får skadedyr. I samarbejde med dig, kommer vi tæt på. Betragt os som din strategiske samarbejdspartner mod skadedyrene.

Skulle en uforudset hændelse føre til skadedyr på din fødevarefabrik, nedkæmper vores teknikere og vores bekæmpelsesenheder de uønskede dyr.

Sådan sikrer vi dig mod skadedyr

Når du kontakter os for at få et tilbud på en løsning på skadedyrsbekæmpelse, foregår din dialog med vores erfarne skadedyrskonsulent. På baggrund af jeres dialog og en grundig risikoanalyse får du et tilbud på sikring mod skadedyr.

Måske du har brug for differentieret indsats på din fabrik? Nogle zoner er mere kritiske end andre. Hvilke krav skal du overholde i henhold til dine certificeringer?

Traditionel eller SMART skadedyrsbekæmpelse?

Hos Anticimex kan du vælge både den traditionelle og/eller SMART skadedyrsbekæmpelse.

Den traditionelle skadedyrsbekæmpelse er typisk ”analoge” rottekasser og UV-fælder, suppleret med et antal servicebesøg om året. Teknikeren tjekker om der er fangst og om enheden fortsat er i orden.

Hvor mange servicebesøg indeholder din nuværende sikringsaftale?

Med SMART skadedyrbekæmpelse er det anderledes. SMART består af en bred vifte af intelligente overvågnings- og fangstenheder. Denne løsning giver dig overvågning 24/7. Hele året.

Skulle der ske noget, melder enheden dette til det centrale kontrolsystem, så der hurtigt kan sættes ind. Samtidig har vi overblikket over, hvor og hvornår der sker hvad. Det betyder, at du kan sætte ind, hvor behovet og effekten er størst. Yderligere har du dokumentation på alt, så audits bliver meget nemmere for dig.

SMART kan sagtens integreres i henhold til dine certificeringer. Uanset om du er underlagt

Stadig flere af vores kunder vælger SMART. Især dem, hvor det er katastrofalt at have skadedyr. Som vores fødevareproducerende kunder.

Hvem hjælper vi allerede med skadedyrsbekæmpelse?

Vi hjælper allerede mange fødevareproducenter med skadedyrsbekæmpelse. Både i Danmark og i alle de øvrige lande, hvor du finder Anticimex. Det gælder både de små, lokale fødevareproducenter og store multinationale koncerner.

Anticimex – strategisk samarbejdspartner angående skadedyrsbekæmpelse

Det er vigtigt for os at være din samarbejdspartner, frem for blot en leverandør af skadedyrsbekæmpelse. Jo tættere og bedre vi arbejder sammen, jo bedre. I Danmark har vi lokale skadedyrsteknikere i hele landet. Vi har også teknikere i nærheden af dig. Vi er en af Danmarks største skadedyrsbekæmpere.

Også på verdensplan hører vi til blandt de største. Anticimex bekæmper skadedyr i hele verden. Blandt andet i USA, Australien, Spanien, Italien og selvfølgelig Danmark. Vi deler erfaringer og viden på tværs af landegrænser. Så vi kan yde dig og vores andre kunder den bedst mulige service.

Lad os hjælpe dig - kontakt os

Vi kan hjælpe dig med at minimere risikoen for skadedyr. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44