Skadedyrsbekæmpelse for boligforeninger - det klarer Anticimex

Skadedyrs­bekæmpelse for boligforeninger

Hvor mange af disse penge bruger I på at forebygge og bekæmpe skadedyr i jeres boligforening?

Forekomsten af skadedyr (rotter, mus, myrer, duer, måger, hvepse, væggelus osv.) skaber utryghed. Yderligere kan især rotter med deres konstante gnaveri ødelægge nærmest alt, hvad de kommer i nærheden af.

Derfor gælder det om at have en samarbejdspartner, der kan hjælpe jer med at minimere risikoen for skadedyr og som kan sætte ind, hvis uheldet skulle være ude.

Vælg Anticimex

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din boligforening i kampen mod skadedyr.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Måske er Anticimex SMART skadedyrsbekæmpelse noget for dig

Hos Anticimex kan vi tilbyde dig en intelligent og giftfri bekæmpelse af skadedyr (rotter, mus, kakerlakker og møl) med vores SMART-løsning. I stedet for bruge gift, bruger vi teknologi og data.

På baggrund af overvågning/bekæmpelse af skadedyr 24/7 får du en meget mere effektiv løsning end den traditionelle skadedyrsbekæmpelse tilbyder. Efterhånden har vi installeret intelligente kloakfælder (Smart Pipe) hos mange boligforeninger.

Samarbejdspartner

Når vi er din samarbejdspartner, frem for blot leverandør af skadedyrsbekæmpelse får vi et bedre indtryk af, hvad du har behov for og kan derfor bedre hjælpe dig. Sammen kan vi skabe de bedste resultater.

I Danmark har vi lokale skadedyrsteknikere fordelt over hele landet, og vi er en af Danmarks største skadedyrsbekæmpere. Vi har også teknikere i nærheden af dig.

På verdensplan hører vi til blandt de største. Anticimex bekæmper skadedyr i hele verden, heriblandt USA, Australien, Spanien, Italien og selvfølgelig Danmark. Vi deler erfaringer og viden på tværs af landegrænser, så vi kan yde vores kunder den bedst mulige service.

Hyppige skadedyr i boligforeninger

Rotter

Rotten er meget udbredt i Danmark. Både i byer og på land. Rotten bærer på mange farlige sygdomme og gnaver (ødelægger) i alt, som den kommer i nærheden af.

Derfor gælder det om at bekæmpe rotterne bedst muligt. At holde bestanden nede. Så boligforeningens beboere kan leve i fred og tryghed.

Det er ikke nemt.

Et ynglelystent rottepar kan udvikle sig til 800 rotter på et år. Yderligere har rotterne brug for et hul på størrelse med en to-krone for at komme igennem. Samtidig er den også snu.

Hos Anticimex har vi mange års erfaring med rottebekæmpelse. Samtidig har vi et effektivt og giftfrit våben mod rotterne: Smart. Vi bekæmper rotterne i kloakkerne og over jorden. Det gør vi med avanceret teknologi og data.

Vi kan også hjælpe dig.

Læs her, hvordan vi kan hjælpe med rottebekæmpelse i boligforeninger

Væggelus

Forekomsten af væggelus (også kaldet sengelus) er dårligt nyt for enhver boligforening. De er nemlig svære at slippe af med. Og de spredes hurtigt, især hvor der er mange mennesker i samme område.

At væggelus bliver stadig mere udbredt skyldes, at vi rejser meget mere end tidligere. Antallet af smittekilder er steget markant. Og det samme er antallet af væggelusangreb.

En anden kilde til væggelus kan være effekter købt brugt: madrasser, møbler og lignende.

Væggelus kan være svære at opdage. De kan gemme sig op til et år - uden mad. En voksen væggelus er cirka 4-5 mm lang. Den har en oval, bred krop. Væggelusen er lysegul eller rødbrun. Hvis væggelusen er tom for føde (dit blod) kan den være nærmest gennemsigtig.

Derfor gælder det om at have en plan for, hvordan man skal forebygge og bekæmpe væggelusene.

Læs her hvordan Anticimex hjælper dig med bekæmpelse af væggelus i boligforeninger.

Skægkræ

Skægkræ er et forholdsvist nye skadedyr i Danmark, som er kommet til landet fra Norge og Sverige. I disse lande har man store problemer med skægkræ.

Skægkræ minder på nogle måder om sølvfisk. Skægkræ er dog større (de kan blive 15-19 mm), lever længere (de kan blive op til 7 år) og er mere hårdføre end sølvfisk.

Skægkræ kan findes i alle rum i din bolig. I modsætning til almindelige sølvfisk er de ikke så afhængige af, at der er fugtigt.

Det kan være svært at opdage, at man har skægkræ, da de er nataktive. Tænder man lyset om natten, vil man kunne se dem pile afsted.

Som sådan forårsager skægkræ meget lidt skade. Får bestanden lov til at udvikle sig, vil de kunne skabe problemer. Det kan så gå ud over frimærkesamlinger, bøger, visse tekstiler og gamle bøger. Mange oplever dog skægkræ som ubehagelige og generende. Derfor ønskes de bekæmpet.

Læs mere om bekæmpelse af skægkræ.

Hvepse

Hvepse er et tilbagevendende problem hver sommer. Når en eller flere hvepsedronninger har udsøgt sig et sted i din boligforening, vil hvepseboet i løbet af sommeren vokse sig stadig større.

Det samme vil bestanden af hvepse, der skal sørge for føde. Den føde vil de blandt andet søge hos dig. I dine madvarer. Til stor gene.

For de af dine beboere, som er allergiske overfor hvepsestik, er hvepse ikke kun en gene. De er også livsfarlige.

Jo længere hen på sæsonen man kommer, jo mere aggressive bliver hvepsene. Det er typisk i august/september.

Derfor giver det god mening at sørge for, at I får fjernet hvepseboet, inden nogen kommer til skade. Når et hvepsebo er bekæmpet, vil det aldrig blive brugt igen.

Læs hvordan vi hjælper med bekæmpelse af hvepsebo.

Myrer

Myren er en af forårsbebuderne i Danmark. Det er især den sorte havemyre, som ses i stort tal.

Myrer holder til i myrebo, hvor der kan være op til 10.000 myrer. I boet er der en dronning - og en masse arbejdermyrer. Det er arbejdermyrer, som er cirka 3 mm store, som du ser i dagligdagen.

De er på jagt efter føde til boet. I den forbindelse er din og min mad lige hvad de har brug for. Det kræver blot, at en enkelt myre observerer, at der er noget lækkert. Så får den tilkaldt de øvrige arbejdermyrer, som så forsyner sig. Derfor gælder det om at gøre grundigt rent for tabt mad og drikke, hvis man indtager sin mad på fællesarealerne. De finder også ofte vej til din bolig, hvor de indtager dine fødevarer for at slæbe dem tilbage til boet.

Læs mere om bekæmpelse af myrer.

Kakerlakker

Det er ingen fornøjelse at få kakerlakker i sin boligforening. De foretrækker at være i nærheden af fødekilder: Din mad. Er du udsat for et kakerlakangreb, vil der være mange og de vil svine.

Typisk kommer kakerlakker ind i vores boliger med fødevarer. Kakerlakkerne søger mod steder, hvor der er varmt og fugtigt. Det er typisk køkken og badeværelse

Der er mange typer kakerlakker. I Danmark vil du primært møde den tyske kakerlak., som er brunlig med to mørke striber på brystskjoldet.

Som voksen er den 10-15 mm lang. Kakerlakker er stort set altædende. De kan også finde på at spise døde artsfæller.

Kakerlakker er et meget socialt dyr, som foretrækker at være mange sammen. De sidder ofte i revner og maskiner, hvor der er varme. De spredes ofte via rør og ledninger, så kakerlakker kan derfor skabe mere skade end først antaget.

Kakerlakken er et meget hårdført skadedyr og derfor meget svært at bekæmpe på egen hånd.

Har du fået kakerlakker, så kontakt Anticimex. Vi kan hjælpe dig. Læs mere om bekæmpelse af kakerlakker.

Vi kan hjælpe dig med det hele

Vi kan hjælpe dig med nærmest alle de skadedyr, som du kan få problemer med. Kontakt os nu og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forebygge og bekæmpe skadedyr i din boligforening.
Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44