Rottebekæmpelse - det klarer Anticimex

Rottebekæmpelse

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Giftfri rottebekæmpelse

Hos Anticimex anvender vi giftfri metoder i forbindelse med rottebekæmpelse. Med vores Anticimex SMART anvender vi data frem for gift og opnår hermed en meget mere intelligent skadedyrsbekæmpelse af rotter, som også er langt mere effektiv.

Vores smarte system fortæller os hvor og hvornår, der er aktivitet fra rotter i din virksomhed og giver os hermed mulighed for hurtigt at kunne sætte ind netop der, hvor problemet opstår.

Vi anvender bl.a. strøm, når vi bekæmpe rotterne, hvilket både er en mere human, effektiv og miljøvenlig form for rottebekæmpelse. Hos virksomheder der arbejder med fødevarer, er det heller ikke en idéel løsning med brug af gift til bekæmpelse. Vil du derfor passe på miljøet og din produktion, er vores giftfri rottebekæmpelse det rette valg for din virksomhed.

Bekæmpelse af rotter udendørs

Rotter kan rasere indendørs og udendørs. Du skal derfor også være opmærksom på udendørsområderne i din virksomhed, da rotterne også kan lave omfattende skader her.

Kloakker og skraldeområder er et mekka for rotter, og hvis din virksomhed har rotter udendørs, går der ikke længe, før de også bevæger sig indendørs. Tjek derfor varegårde, baggårde, skraldespande og alle andre steder, hvor rotterne kunne have interesse i at opholde sig. Bekæmpelse af rotter udendørs er nemlig et vigtigt indsatsområde i kampen mod de altædende skadedyr.

Det er dyrt at have rotter

Rotter kan blive et dyrt bekendtskab for din virksomhed, hvis de får lov til at trives. Rotterne er altædende og kan derfor ødelægge inventar, lager, bygninger, samt sprede deres farlige sygdomme til dig, dine medarbejdere og dine kunder.

Hvis dit lager og produktion bliver beskadiget på grund af rotter, står du pludselig med en stor udgift, der kan løbe op i mange penge, hvis rotterne først får sit tag i din virksomhed. De økonomiske skader er dog i mange tilfælde slet ikke det værste, da en rotte kan være bærer af 55 forskellige smitsomme sygdomme. Uden bekæmpelse af rotter kan din virksomhed blive en kilde til smittefare af farlige sygdomme.

Forebyggende rottebekæmpelse

Hos Anticimex har vi den filosofi, at den bedste måde at forhindre et skadedyrsproblem på er ved, at det aldrig opstår. Derfor prioriterer vi forebyggende rottebekæmpelse, så rotter aldrig bliver et problem for dig eller din virksomhed.

Vores specialister vil ved brug af moderne, miljøvenlige og giftfri midler udføre forebyggende rottebekæmpelse, der gør din virksomhed fri for rotter.

Med Anticimex som samarbejdspartner får du et sundt og sikkert indendørs- og udendørsmiljø – fri for rotter.

Rottehunde

- effektive til lokalisering og nedkæmpelse af rotter

Rotter er intelligente dyr og dygtige til at gemme sig. Derfor kan de være meget svære af lokalisere. Men de kan ikke skjule sig for vores rottehunde, der hurtigt og effektivt finder frem til rotterne. Kan vores rottehund få fat på rotten, bliver rotten slået hurtigt ihjel. I andre situationer, hvor rotten har gemt sig og er blevet lokaliseret, har man nu lokaliseret, hvor der skal sættes ind.

Rottehunde benyttes ofte i detailbutikker, som i stort omfang fortsat benytter traditionel rottebekæmpelse.

Rottebekæmpelse er ikke bare rottebekæmpelse

Rotter er snu og meget dygtige til at tilpasse sig de forhold, som de lever under. Derfor er de så svære at få bugt med. En effektiv rottebekæmpelse kræver noget mere og andet end en boks med gift i.

Hos Anticimex har vi en bred vifte af løsninger, som kan tilpasses dit behov.

Skal vi også hjælpe dig med rottebekæmpelse?

Vil du undgå, at rotter ødelægger din produktion og spreder farlige sygdomme i din virksomhed? Bekæmp rotter i dag med hjælp fra Anticimex. Vi sørger for hurtig og effektiv rottebekæmpelse, så du ikke længere skal være plaget af de ødelæggende skadedyr.

Hos Anticimex kan vi tilbyde hele paletten af rottebekæmpelse. Over hele landet. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at minimere risikoen for rotteproblemer hos dig. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44