Fjernelse af hvepsebo og hvepsebekæmpelse for private

Fjernelse af hvepsebo for private

Anticimex er din professionelle partner og ekspert inden for bekæmpelse af hvepse og hvepsebo både hos private og erhverv. Vi sørger for at bekæmpe alle hvepsene, så du sikkert og forsvarligt selv kan fjerne det døde bo efterfølgende.

Vores erfarne teknikere har en skræddersyet løsning til ethvert skadedyrsproblem - hurtigt, pålideligt og diskret. Du kan bestille en tekniker til at bekæmpe hvepse/hvepsebo, uanset om du kontakter os som privatperson eller ringer fra en virksomhed, børnehave, skole eller andet.

Anticimex bekæmper hvepse og hvepsebo i hele Danmark

Når vejret er godt og vi opholder os meget udendørs, kan hvepse virkelig være en plage. Vores mad- og drikkevarer tiltrækker hvepsene på terrassen, og de kan blive aggressive. Nogle mennesker er allergiske overfor hvepsestik, og i sådanne tilfælde gælder det om at få fjernet hvepseboet, før det går galt.

Jo tidligere man sætter ind mod bekæmpelse af hvepse, desto mindre vil problemet udbrede sig. Fjerner du et hvepsebo tidligt på foråret, kan du nå at forebygge et større problem i løbet af sommeren. Hvis hvepseboet får lov at stå uberørt indtil sensommeren, vil det ofte være meget sværere at fjerne. I sådanne tilfælde er der som regel brug for professionel hjælp.

Vi hjælper både private og virksomheder over hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, kan du trygt kontakte os for fjernelse af hvepsebo. Vores skadedyrsbekæmpere er professionelle og har stor erfaring med at bekæmpe hvepse. De vil sørge for fjernelse af hvepse på en sikker og effektiv måde, så du mindsker risikoen for smertefulde hvepsestik.

Er du i tvivl om, du er generet af bier eller hvepse? Uanset hvilket skadedyr du er generet af, hjælper Anticimex med dit skadedyrsproblem.

Hvad du bør vide om et hvepsebo: biologi og adfærd

Et hvepsebo har et hierarki af: arbejdere, vagter, hanner og dronning. Et hvepsebo opbygges af en blanding af spyt og træ, typisk fra havemøbler, udhængsbrædder eller lignende. Inde i boet findes cellerne, hvor hvepselarverne vokser sig store og stærke. Et hvepsebo vokser dag for dag henover sommeren.

De hvepse som du typisk ser flyve er arbejderhvepsene. De indsamler føde til resten af hvepseboet, herunder nektar, sukker og andre søde fødeelementer. Om sommeren ser man ofte hvepse samle sig om nåletræer eller cedertræer, der er fyldt med lus, som de spiser i løbet af dagen og tager med hjem til resten af boet. Mens mod slutningen af sommeren er deres primære fødekilde nedfaldsfrugter, sukkerholdige drikke og madvarer, hvilket forklarer hvorfor du altid ser mere til dem i august.

Gør aldrig disse fejltagelser ved fjernelse af hvepsebo selv…

Fjernelse af hvepsebo kan være yderst farligt og vi anbefaler at du søger professionel hjælp, hvis du plages af hvepsene. Hvis du selv vil kaste dig ud i fjernelse af hvepsebo, så er det ganske, ganske vigtigt at du aldrig gør disse fejltagelser:

  • Du må aldrig forsøge at rive et hvepsebo i stykker med en rive eller lignende, da hvepsene vil sprede sig omkring dig, og dronningen vil bygge et nyt bo lige i nærheden.
  • Du må aldrig forstyrre hvepsene lige inden du planlægger at bekæmpe dem, da de vil være på vagt de næste timer.
  • Du må aldrig bruge benzin eller andre brandfarlige stoffer til bekæmpelse af hvepse, da der er stor risiko for brand.
  • Du må aldrig forsøge dig frem med fjernelse af hvepsebo selv, hvis du er allergisk over for bier og hvepse.

Vi vil ikke anbefale at du selv står for bekæmpelse af hvepse, men i stedet at du får hjælp fra eksperter. Vi giver dig blot disse råd, for at sikre at du ikke kommer til skade, hvis du har sat dig for at stå for det selv. Ellers er du mere end velkommen til at kontakte os, hvad end du må have af spørgsmål om skadedyr.

Slip af med de flyvende plageånder – få fjernet hvepsebo

Hvepse kan være til stor plage, når de samler mad og vand på terrasser og i haveborde. Du skal bekæmpe hvepse, da de kan være aggressive og stikke, hvis de føler sig truet. Har du et hvepsebo i nærheden af dit hjem, kan det være farligt for børn og dyr, der leger i området. Derfor er det vigtigt at få fjernet hvepseboet så hurtigt som muligt.

Hvepse bygger som regel hvepsebo i beskyttede omgivelser, som de nemt kan flyve ind i. Hvepseboer kan oftest findes ved:

  • Lofter
  • Tagudhæng
  • Fuglehuse
  • Udebygninger som skure, garager og legehuse

Hos Anticimex tilbyder vi professionel bekæmpelse af hvepse og hvepsebo, uanset hvor de har bosat sig. Vores skadedyrsbekæmpere har stor erfaring med at fjerne hvepse og hvepsebo. Vi sørger for en sikker og effektiv fjernelse af hvepsebo – uanset omfanget.

Vi har mere end 80 års erfaring med bekæmpelse af hvepse

Professionel hvepsebekæmpelse er nødvendigt, hvis du ønsker en sikker fjernelse af hvepsebo, hvor de stikkende skadedyr forsvinder permanent. Vores erfarne teknikere har udstyret og erfaringen til at løse opgaven. Det gør det muligt for os at levere en professionel og effektiv bekæmpelse af hvepse.

Når hvepseboet er væk, bliver der ikke bygget et nyt bo der. Hvepse bygger ikke på samme sted to gange.


*Prisen gælder for bekæmpelse af hvepsebo op til 4,9 meter fra jorden og gælder for én behandling. Hvis du har et hvepsebo, som sidder højere oppe, så kontakt os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Så hjælper vi dig med professionel skadedyrsbekæmpelse af hvepse.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44