Kakerlakker i virksomheder

Bekæmpelse af kakerlakker i virksomheder

Udsæt ikke din virksomhed for risiko

En kakerlakinfektion kan forårsage alvorlig skade på dine lagrede varer, men også på din virksomheds omdømme og compliance-revisioner.

Det kan endda føre til produktionsstop eller tilbagekaldelse af produkter. Derudover overfører kakerlakker sygdomme til mennesker.

Kakerlakker er en af de mest plagsomme og risikofyldte skadedyr, som kan angribe virksomheder og arbejdspladser. Ikke alene er de ubehagelige og kan sprede sygdomme, men de kan også ødelægge dit ry som virksomhed og koste dig dyrt i tabt omsætning og kunder.

Derfor er det vigtigt at handle hurtigt og effektivt, hvis du oplever kakerlakker i din virksomhed – særligt hvis din virksomhed arbejder inden for fødevareindustrien eller hotel- og restaurationsbranchen.

Anticimex har mere end 80 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse og skadedyrskontrol og er din pålidelige partner i kampen mod kakerlakker i virksomheden.

Effektiv bekæmpelse af kakerlakker

Vi bekæmper kakerlakker i virksomheder ved at begrænse deres overlevelsesmuligheder, da de har behov for vand, varme og vegetabilske føde. De foretrækker at opholde sig i små sprækker og revner, hvor det er mørkt og lunt. Hvis adgangen til disse steder blokeres, vil det også forhindre deres reproduktion.

Efter en grundig inspektion af omfanget påbegynder vores tekniker en effektiv bekæmpelsesproces. Vi følger op efter et par uger for at sikre, at problemet er løst – hvis ikke vender vi tilbage og fortsætter, til vi er kommet problemet til livs.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44