Skadedyrsbekæmpelse for transport, logistik og lager - Det klarer Anticimex

Skadedyrs­bekæmpelse for transport, logistik og lager

Så du undgår at skulle destruere varer. Så dine kunder har tillid til dig. Så du kan beholde dine certifikater. Så du undgår ekstra papirarbejde og ekstra rengøring.

Hvordan skal Anticimex hjælpe dig med din skadedyrsbekæmpelse?

Når vi skal hjælpe dig med at forebygge og bekæmpe skadedyr, har vi brug for at kende dine behov.

Derfor starter det hele med, at du taler med vores lokale skadedyrskonsulent om, hvad du har brug for.

 • Hvilke skadedyr ønsker du forebygget/bekæmpet
 • Hvilke certificeringer skal du leve op til?
 • Hvilke områder skal sikres mod skadedyr?

På baggrund dialogen med dig laver vi en risikoanalyse og en vurdering af, hvad den optimale løsning til forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr hos dig vil være.

Så får du et tilbud, der lever op til de krav og ønsker, som du har. Når du har underskrevet aftalen, sætter vi i gang med det, som er aftalt.

Kontakt os derfor i dag og fortæl, hvad du har brug for. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Dokumentation for skadedyrsbekæmpelse

I forbindelse med vores indsats hos dig får du en servicerapport, som serviceteknikeren har lavet i forbindelse med besøget hos dig. Du modtager servicerapporten som en PDF-fil, sendt pr. e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din mailadresse, så du kan modtage servicerapporten og have dokumentationen i orden.

Hvilke skadedyr kan angribe dine varer og dit lager?

Afhængig af hvilke varer du har på dit lager/transporterer, kan du blive udsat for forskellige typer skadedyr. Vi kan hjælpe dig med at bekæmpe dem alle.

Møl og biller vil kontaminere dine produkter med deres æg. Når du ser de voksne møl flyve rundt på dit lager, vil du sandsynligvis have et skadedyrsangreb i gang.

Rotter og mus vil gnave og æde alt, hvad de kan komme i nærheden. Det gælder både dine varer, dit inventar og dine installationer. På et år kan et rottepar blive til 800 rotter.

Myrer og frugtfluer bliver tiltrukket af sukkerholdige produkter.

Har du fugle ved dit lager, kan de og deres fugleklatter inficere de varer, som bliver lastet og losset ved ramperne.

Hver især vil disse skadedyr kunne betyde, at du skal destruere/erstatte varer, som er blevet udsat for skadedyrene.

Håndterer du fødevarer, skal du følge særligt strenge krav (HAACP).

Hvilke risikozoner er der i forbindelse med transport og logistik?

 • Containere
 • Lagre med fødevarer
 • Transport af fødevarer
 • Parkering
 • Adgangsforhold
 • Skralderum

Forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr til transport- og logistik-branchen

Når du vælger Anticimex som samarbejdspartner, vil vi især fokusere på at forebygge skadedyr. Vi kan ikke garantere dig en 100 % sikring. Men vi er tæt på. I samarbejde med dig kommer vi endnu tættere på. I fællesskab finder vi den løsning, der passer bedst til dine behov.

Skulle uheldet være ude, så du får skadedyr, bekæmper vi dem. Så du igen kan have dit lager for dig selv.

Overvågning 24/7, overblik og hurtig indsats

I forbindelse med at forebygge og bekæmpe rotter, mus, møl og andre skadedyr er det vigtigt, at der bliver sat ind så hurtigt, som det er muligt. Ved at benytte Anticimex Smart er det nu muligt. Med Smart-enheder kan du have overvågning 24/7. Hvis der sker noget, giver Smart-enheden besked til centralsystemet om at der er observeret eller fanget et skadedyr. Så der kan sættes hurtigt ind. Det er ikke længere nødvendigt at vente på de faste servicebesøg.

Udover at give hurtigere indsats, giver Smart også bedre overblik over, hvad der er sket hvor. Ved at analysere disse data kan din skadedyrssikring optimeres. Så indsatsen sættes ind, hvor der er brug for den.

Læs mere om Smart her.

Få mere at vide om dine muligheder

Kontakt os allerede i dag og få mere at vide, hvordan Anticimex kan hjælpe dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe dig.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44