Myrebekæmpelse i hele Danmark

Myrebekæmpelse

Ekspert i myrebekæmpelse

Anticimex er din professionelle partner og ekspert inden for myrebekæmpelse. Vi bekæmper myrer både hos private og erhverv. – Indendørs og udendørs.

Har du problemer med myrer?

Myrer kan ødelægge fuger og gummilister, underminere fliser og indkørsler. De graver under gulve og kan bo i isolering og derved beskadige denne.

Myrer, der bor f.eks. under gulve, kan gnave i træet og forårsage fugtskader, som ofte ses som mørkfarvning af træet.

Det kan være svært at bekæmpe myrer, fordi de ofte har flere kolonier og kan sprede sig hurtigt. Men du behøver ikke at bekymre dig – vores erfarne teknikere kan håndtere ethvert myreproblem. Vi starter med at undersøge stedet for at identificere myrerne og deres kilde. Derefter vælger vi den mest effektive metode til at fjerne dem. Læs mere om myrer her.

Myrebekæmpelse indendørs og udendørs

Myrebekæmpelse kan være en udfordring, fordi myrer kan invadere både indendørs og udendørs.

Indendørs kan myrer være en plage i køkkener, spisesteder samt andre steder, hvor der opbevares fødevarer. Du skal derfor være særlig opmærksom på myrer i din virksomheds kantine eller fødevareproduktion. Er der tegn på myrer i din restaurant, skal du hurtigt og effektivt få professionel hjælp til myrebekæmpelse, da de kan udgøre et hygiejneproblem og skade restaurantens omdømme.

Udendørs kan myrer invadere madaffald, og er der et myreproblem udenfor, kan det hurtigt sprede sig til indendørs. Heldigvis kan Anticimex hjælpe med bekæmpelse af myrer både indendørs og udendørs.

Sådan bekæmper vi myrer

Vores team består af skadedyrsbekæmpere med et indgående kendskab til bekæmpelse af myrer, samt andre skadedyrs adfærd og biologi og deres bekæmpelse. Det gør det muligt for os at levere en bæredygtig, professionel og effektiv bekæmpelse af myrer.

Hvis du kun har myrer ude, behandler vi soklen, hvor der er synlige problemer.

Er der brug for behandling mod myrer indenfor, bruger vi en gel, som myrerne slæber med tilbage i boet, før de dør. De øvrige myrer i boet, som den ramte myre kommer i kontakt med, dør også.

Af miljøhensyn bekæmpes der kun, hvor der observeres myrer.

Før en indendørs myrebekæmpelse igangsættes skal du huske

For at sikre et optimalt udbytte af behandlingen, skal der ved forekomst af myrer udføres følgende, inden en behandling kan påbegyndes:

 • Generel oprydning, så der er ryddeligt og tilgængeligt, der hvor vi skal behandle mod myrer
 • Fjern søde sager, som kan tiltrække myrer
 • Fødevarer fjernes eller emballeres før behandlingen
 • Inficerede fødevarer fjernes og destrueres
 • Ryd områder, hvor boet er placeret, så det er tilgængeligt for behandling.

Efter behandlingen mod myrer

De behandlede rum kan benyttes umiddelbart efter, men for at sikre et optimalt udbytte af behandlingen, skal følgende forholdsregler overholdes:

 • Den opsatte gel må ikke fjernes eller afvaskes
 • De opsatte detektorer må ikke fjernes eller beskadiges
 • Rengøring begrænses til et absolut minimum i de behandlede områder i en uge
 • Der må ikke efterlades fødevarer fremme. Hverken drikkevarer, en tallerken med madrester eller en skål med søde sager.

Kontakt os for at få en effektiv myrebekæmpelse

Kontakt vores kundeservice på 69 15 17 44 eller send os en besked.

Myrebekæmpelse for erhverv

I erhvervsejendomme er det vigtigt at sørge for myrebekæmpelse så hurtigt og effektivt som muligt for at undgå skade på omdømmet og tab af kunder. Myrer er til stor gene og kan være et hygiejneproblem, så det er vigtigt at komme problemet til livs så hurtigt som muligt.

For at undgå myreproblemer i erhvervsejendomme er det vigtigt at have en god forebyggende strategi på plads.

Sådan undgår du myrer i din virksomhed:

 • Regelmæssig inspektion for at identificere potentielle kilder til myrer, herunder madaffald
 • Grundig rengøring af inden- og udendørs områder
 • Undgå fugtige overflader.

Hos Anticimex har vores teknikere stor erfaring med at identificere og tackle myreproblemer i erhvervsejendomme. Vi kan hjælpe med at udvikle en forebyggende strategi, og er problemet der allerede, sørger vi for effektiv bekæmpelse af myrer. Vores professionelle skadedyrsservice sørger for at sikre et myre-frit miljø i din erhvervsejendom.

Kontakt Anticimex for bekæmpelse af myrer

Har du et problem med myrer ved din ejendom, og vil du undgå, at problemet spreder sig yderligere? Så lad Anticimex hjælpe med professionel myrebekæmpelse, så du kan slippe af med de generende skadedyr.

Kontakt Anticimex i dag på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Så hjælper vi dig med professionel bekæmpelse af myrer – uanset hvor i landet du befinder dig.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44