Desinfektion af Coronavirus

Desinfektion af coronavirus

Prisen for desinfektionen afhænger af, hvad opgavens omfang. Kontakt os derfor og fortæl, hvad du har brug for.

Anticimex benytter et desinfektionsmiddel, der fungerer gennem direkte kontakt og forstøvning. Metoden består af spredning af fine partikler, der først flyder i luften og derefter langsomt falder ned på alle overflader. Dette gør rummet fugtigt, så desinfektionsmidlet kan fungere. På den måde når produktet alle flader. Også der, hvor det er vanskeligt at få adgang til.

Vi desinficerer dine lokaler/bygninger ved hjælp af en tågesprøjtning, så vi kan desinficere store områder på kort tid. Med minimal nedetid for dig.

Sådan foregår desinfektionen af coronavirus

Til at desinficere dine lokaler benytter vi en forstøver, der er designet til at sprøjte desinfektionsmidlet i fine mikropartikler. Partiklerne flyder i luften, indtil de langsomt sætter sig på alle overflader.

Dette sikrer, at overfladerne bliver fugtige i en kort periode efter behandlingen. Denne periode er, hvor desinfektionsmiddelet aktiveres, og overfladen skal tørre.

 1. Forberedelse
  Efter en række forberedelser går vores teknikere ind i lokaket, der skal behandles. De er udstyret med alle nødvendige personlige værnemidler og certificerede værktøjer.
 2. Behandling
  Det aktive stof bliver sprøjtet ud i rummet med en speciel sprøjteenhed.
 3. Efter sprøjtningen
  Teknikeren forlader lokalet
 4. Ventetid
  Man skal vente mindst en time
 5. Ventilation/udluftning
  Sørg for at lokalet bliver luftet godt ud. Teknikeren vejleder jer.
 6. I kan bruge lokalet igen

Herunder kan I se en video af, hvordan det går til, når vi får desinficeret på vores eget kontor.

Bestil desinfektion af coronavirus

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger. Angiv, hvor mange kvadratmeter du har brug for at få desinficeret for coronavirus. Du er også velkommen til at ringe til 69 15 17 44.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44