Edderkop

Fjernelse af edderkopper

Når du har brug for hjælp til at få fjernet edderkopper, er du havnet det helt rigtige sted. Det kan Anticimex nemlig hjælpe dig med. Uanset hvor i landet du bor. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på denne side.

Effektiv bekæmpelse af edderkopper

Hos Anticimex har vi mere end 80 års erfaring med skadedyrsservice, og vores dygtige teknikere har den nødvendige viden og ekspertise til at håndtere alle typer edderkopper og andre skadedyr på en sikker og effektiv måde.

Afhængigt at omfanget af edderkopper, kan vi tilbyde forskellige løsninger til at behandle dem. Vores bekæmpelse omfatter indendørs og/eller udendørs døre og vinduer.

Når du har bestilt en tekniker til fjernelse af edderkopper, vil teknikeren kontakte dig for at aftale en tid. Efter en grundig inspektion af din ejendom for at identificere problemområderne og tilværelsen af edderkopper, vil vores skadedyrstekniker udvikle en skræddersyet plan for bekæmpelsen af edderkopperne.

Efter et par uger vil vi kontakte dig for at sikre, at alt er som være. I de fleste tilfælde er en enkelt behandling tilstrækkeligt. Vi stræber efter at levere en effektiv og problemfri service, som sikre, at du kan nyde et edderkoppefrit hjem.

PS. Samtlige produkter og teknikker, som vi gør brug af, er godkendt, og sikker for hele husstanden – børn, husdyr, voksne og det helt fjerde.

Hvad koster det at få fjernet edderkopper?

Det afhænger af omfanget at edderkopper, som du ønsker bekæmpet. Der er tale om bekæmpelse af edderkopper indenfor/udenfor ved døre og vinduer.

Det er først og fremmest private, der bestiller os til at fjerne edderkopper. Vi hjælper dog også andre kundegrupper. Hvis du har en virksomhed, institution eller andet, der har brug for at få fjernet edderkopper, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Hvordan foregår fjernelsen af edderkopperne?

Når du har bestilt vores tekniker til at bekæmpe edderkopperne, kontakt teknikeren dig for at aftale en tid for bekæmpelse.

Når skadedyrsteknikeren ankommer til dig, indledes med en inspektion af situationen. Derefter udfører bekæmpelsen.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Efter udførelsen af edderkoppebekæmpelsen hos dig, sørger vores teknikere for at udarbejde en detaljeret servicerapport for opgaven. Denne rapport indeholder vigtige oplysninger om, hvilke områder der blev behandlet, hvilke metoder der blev anvendt og andre relevante oplysninger om bekæmpelsesprocessen.

Denne rapport tilsendes via e-mail, som kan give dig overblik over hvad der er blevet udført på din ejendom og hvordan behandlingen vil mindske antallet af edderkopper. Udover servicerapporten, vil du modtage fakturaen for arbejdet pr. e-mail.

Kan jeg selv gøre noget?

Dette spørgsmål stiller mange af vores kunder. Hvordan kan de minimere risikoen for at blive invaderet af edderkopper.

Først og fremmest gælder det om at spærre adgangsvejene ind i huset. Det kan gøres med insektnet for døre og vinduer. Så man stadig kan lufte ud. Uden at man få en masse edderkopper og andre flyvende insekter ind.

Endvidere gælder det om at støvsuge grundigt, især sommer og efterår, hvor edderkopperne typisk bliver rigtig mange.

Få hjælp til edderkoppebekæmpelse hos Anticimex

Hos Anticimex forstår vi vigtigheden i at have et behageligt og sikkert miljø i hjemmet. Derfor tilbyder vi hurtig og pålidelig edderkoppebekæmpelse for at sikre, at dit hjem eller din virksomhed er fri for disse ubudne gæster.

Vores erfarne team vil sørge for at finde den bedste løsning til at fjerne edderkopperne, og sikre at de ikke vender tilbage. Er du nysgerrig efter mere viden om edderkopper? Så læs mere lige her.

Kontakt os i dag på telefonnummer 69 15 17 44, eller udfyld vores kontaktformular for at få mere information eller for at bestille vores professionelle edderkoppebekæmpelse.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44