Udfordringer med flagermus? Anticimex kan hjælpe dig

Det er højsæson for flagermus og insekter

Sommeren slår til igen

Insekter som myrer og hvepse begynder at skulle lede længere efter føde, og de bliver pludselig en del af vores middagsselskab, når vi sidder ude og griller i den lune aftensol. Hvis du dog gerne vil spise uden nogle ubehagelige forstyrrelser, kan du dog hurtigt få hjælp.

Kontakt Anticimex og find ud af om du er sikret mod både kravlende og flyvende insekter. Vi både rådgiver, inspicerer, bekæmper hvepseboer og bekæmper myrer.

Højsæson for flagermus

Om sommeren er det højsæson for flagermus, da det er i denne tidsperiode, at de er aktive og yngler. Pattedyret kan støje og svine meget, hvis de har taget ophold på et loft eller i en garage, men da flagermus er fredet, må de ikke slås ihjel. Der gælder derfor helt særlige omstændigheder omkring dem end ved andre typiske skadedyr.

Hvis flagermusen skal ud af boligen, skal de fordrives, men dette er kun muligt i august og september, da det først er her ungerne er gamle nok til at blive flyttet. Herefter går flagermusene i dvale og flyver ingen steder.

Bekæmpelsen af dem kræver derfor stor erfaring og ekspertise. Det har vi hos Anticimex. Kontakt os derfor for at høre hvad vi kan gøre for at fordrive flagermusene fra din bolig.

Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44