Problemer med flagermus? Kontakt Anticimex på 69 15 17 44

Hvordan bekæmpes flagermus?

En flagermus er en besværlig størrelse. Vi gider ikke huse dem på loftet eller i hulmure, men samtidig skal vi værne om den, da de er fredet. Det er altså imod loven at gøre dem fortræd. Derfor er det ikke let at fortælle om, hvad der er af almindelige procedurer, når vores teknikere bekæmper flagermus i det danske land. For som det er tilfældet med andre skadedyr kan der ikke bare udlægges gift, placeres fælder eller andre former for våben.

Vind, vejr og antal flagermus påvirker bekæmpelsen

Bekæmpelsen varierer fra sted til sted og påvirkes af bygningstyper, størrelsen på flagermuskolonien, og hvor mange indgange flagermusene kan flyve ind og ud af.

En af de mere gængse metoder er at mure indgangene til, når flagermusene er ude. På den måde kan de ikke komme ind i ejendommen igen, og må søge efter et nyt sted at opholde sig. Når vi fjerner flagermus hos vores kunder, anvender vi en særlig udslusningsenhed. Så flagermusene kan flyve ud, men ikke ind. Se mere i videoen herunder.

En anden metode er at forstyrre så meget som muligt, indtil de bliver så generet, at de flytter. Flagermusen er dog også gode til at genere med både lyde og ekskrementer, og derfor kan der nogle gange i overført betydning være tale om en regulær magtkamp.

Vejrforholdene spiller også en rolle i bekæmpelsen, for er vejret lidt koldere eller vådere end normalt er det ikke sikkert, at flagermusene lyster en flyvetur i det fri. Så bliver hængende i deres tilholdssted, og derfor har flere teknikere måtte væbne sig med en god portion tålmodighed, når de har planlagt bekæmpelse.

Hvis du har flagermus...

Hvis du har problemer med flagermus, så lad os hjælpe dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Prisen for fjernelse af flagermus afhænger af opgavens omfang. Typisk ligger priserne mellem kr. 5.000-20.000 ekskl. moms (kr. 6.250-25.000 inkl. moms.) Du får et tilbud, før vi går i gang med opgaven.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44