Flagermus på loftet

Hvordan fjerner man flagermus på loftet?

Vælg det rette tidspunkt

I forbindelse med at flagermus er fredet, er der kun to tidspunkter om året, hvor vi må sætte ind over for flagermusene. Det er en periode om foråret og en i sensommeren: 15. april-15. maj og 15 august-15.september. Uden for disse perioder, må man ikke gøre noget.

Udslusning – ikke bekæmpelse af flagermus

Rotter, væggelus og andre skadedyr kan bekæmpes, slås ihjel. Det må man ikke med flagermus. I stedet for at slå dem ihjel, skal de udsluses. Der er derfor ikke tale om flagermusbekæmpelse, men fjernelse af flagermus fra dit loft eller hvor de har taget ophold.

Det gøres ved at montere en sluse, hvor de traditionelt kommer ind og ud. Når slusen er monteret, kan de komme ud, men kan ikke komme ind igen. På den måde får man flagermusene væk fra dit loft. Så de må finde et andet sted at opholde sig.

Ud over at lave slusen, skal man også sikre sig, at de ikke har andre muligheder for at komme ind.

Se video om fjernelse af flagermus

I nedenstående video kan du se, hvordan det foregår.

Hvad koster fjernelsen af flagermus?

Det kan vi ikke sige på forhånd. For der kan være stor forskel på den enkelte opgaver. Når du har brug for at slippe af med flagermus på loftet og har kontaktet os, kommer vi ud til dig for at besigtige situationen. På baggrund af inspektionen får du et tilbud på opgaven.

Kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig af med flagermusene.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44