Problemer med flagermus?

Hvornår får flagermus unger?

Flagermusens yngleperiode

Når årets kuld af flagermus er klar til at ”stå på egne vinger”, starter en ny yngleperiode. Det kan ske i efteråret eller i nogle tilfælde, mens de er i dvale.

Når vinteren har sagt farvel og foråret er kommet godt i gang, kan vi sige goddag til flagermusenes næste graviditetsperiode. Det er først her, at ægløsningen sker. Hunnerne samles i kolonier og føder midt på sommeren deres unger. Hver hun får en enkelt unge. Hos nogle arter kommer der to unger

I løbet af sommeren vokser flagermusungerne sig større. Hen over sommeren lærer på sommeren lærer ungerne at flyve, så de er klar til at forlade reden i løbet af august og september, Før deres flyvelektioner forlader ungerne aldrig deres opholdssted. Deres mødre kommer hjem med føde til dem.

Nogle arter overvintrer (de går i dvale) i det område, hvor de er født, mens andre flyver til bedre egnede overvintringssteder.

Flagermus er fredede

Flagermusenes normale områder er under pres. Derfor er de blevet totalfredet i Danmark og det øvrige EU. Det er derfor forbudt at dræbe flagermus

Skal vi hjælpe dig af med flagermus?

Selv om flagermusene er fredede, er der stadig muligheder for at slippe af med dem, som måtte have fundet bolig på dit loft eller lignende. Det kan lade sig gøre i følgende perioder:

  • 15/4-15/5
  • 15/8-15/9

Bestil fjernelse af flagermus her

Hvordan foregår en fjernelse af flagermus?

Som nævnt er flagermus fredede. Derfor sørger vi for, at flagermusene kommer ud af din bygning og ikke kan komme ind igen. Det sker via en udslusning. I nedenstående video kan du se, hvordan en udslusning af flagermus foregår.

Hvad koster fjernelse af flagermus?

Der kan være stor forskel på flagermusopgaver. Derfor kan vi ikke give en pris på forhånd. Vi skal have en skadedyrstekniker forbi for at se på opgaven. På baggrund af inspektionen giver teknikeren en pris for opgaven. Prisen for at slippe af med flagermusene, som oftest er på loftet, ligger typisk et sted mellem kr. 5.000 – 20.000 ekskl. moms (kr. 6.250 – 25.000 incl. moms)

Kontakt os

Hvis du er besværet af flagermus og gerne vil af med dem, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44