Fuglerede

Fjernelse af fuglereder

Fjernelse af fuglereder - en del af fuglesikring

Fjernelse af fuglereder er en vigtig del af fuglesikring af din ejendom. Fugle kan være til gene for husstande og erhvervsejendomme på mange måder, og det er derfor vigtigt at forhindre, at de får mulighed for at yngle på din ejendom.

Måger og andre slags fugle er nemlig ikke bare hyggelige husfæller. De kan forurene med deres ekskrementer, der kan indeholde salmonella, svampesporer eller andre bakterier. Derfor er det vigtigt at fuglesikre din ejendommen – både din private bolig såvel som erhvervsejendom.

Særligt måger er skadedyr, og derfor har vi også stor erfaring med fjernelse af mågereder. Hos Anticimex tilbyder vi fuglesikring af din ejendom, så du kan være sikker på, at fuglene ikke vender tilbage.

Vores fuglesikring består af:

  • Eftersyn – vi vurderer den konkrete situation samt mulige løsninger
  • Udførelse – initiativerne for fuglesikring igangsættes
  • Vedligeholdelse – vi tilbyder mulighed for en vedligeholdelseskontrakt med os.

Hvornår skal fuglerederne fjernes?

Fuglereder kan være et problem hele året rundt, men det er især vigtigt at få dem fjernet, inden fuglene begynder at yngle. Hvis du venter for længe med at få fjernet fuglerederne, kan det være svært at få fuglene til at forlade deres rede, og det kan også være mere kompliceret og tidskrævende at fjerne reden.

Flere fuglearter er beskyttede, og derfor skal du være varsom, inden du selv begynder at fjerne eller på andre måder forstyrre fuglene, da det kan være i strid med lokale, regionale og nationale love om dyreliv. Overholder man ikke loven, kan det lede til store bøder eller andre sanktioner, og hermed er det bedst at få professionelle til at varetage opgaven.

Vi har helt styr på reglerne for, hvornår og hvordan fuglereder må fjernes, og med os som samarbejdspartner kan du være sikker på, at fjernelsen af fuglereder sker forsvarligt og lovligt.

Effektiv, miljøvenlig og giftfri fuglesikring

Anticimex anvender udelukkende giftfri fuglesikring, der hverken skader fuglene eller miljøet. Med skræddersyede løsninger bekæmper vi fugle, så de ikke generer og forstyrrer deres omgivelser.

Vores giftfri metoder og topmoderne teknologi giver effektive resultater, der holder fuglene væk fra din ejendom. Vi rådgiver dig desuden også gerne til, hvordan du kan forebygge, at der kommer fuglereder i fremtiden.

Vil du have professionel hjælp til at løse dit fugleproblem på en miljøvenlig måde, er Anticimex rette mand til opgaven. Vores service er landsdækkende, men vores teknikere er lokalt baserede. Derfor kan du altid kan få effektiv, miljøvenlig og giftfri fuglesikring hos os.

Kontakt os for fjernelse af fuglereder

Bliver du generet af fuglereder ved din ejendom, og vil du undgå smittefaren fra de alvorlige sygdomme, fuglene kan sprede? Så lad Anticimex hjælpe dig med fjernelse af fuglereder. Vi sørger for effektiv giftfri fuglesikring, der hverken er skadelig for fuglene eller miljøet.

Kontakt Anticimex i dag på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Så hjælper vi dig med professionel fjernelse af fuglereder – uanset hvor i landet du befinder dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44