Møl i maden. Ikke lækkert. Anticimex bekæmper møl

Møl i massevis! Har du også insekter i maden?

Har du bemærket nogle langsomme og svævende insekter på et par centimeters størrelse i dit køkken i den seneste tid, har der formentlig været tale om de tofarvede frømøl, som angriber mange af vores tørvarer som mel, kornprodukter og nødder. De voksne møl udgør ikke nogen skade i sig selv, men alarmklokkerne bør ringe straks, hvis den flyver rundt i nærheden af ens madvarer.

Melmøllene har nemlig haft rig mulighed for at parre sig i det lune efterårsvejr i september, og de producerer små larver, som lever direkte i din mad. De gør maden ganske uspiselig, da de laver en form for silketråd, som gør fødevarerne helt slimede.

Og møllene ligger ikke på den lade side. Når de er i topform kan de lægge op til 400 æg på 14 dage. Derfor ser vi også lige nu flere møl end normalt i de danske hjem.

Sådan undgår du møl

Møl elsker, når du lader din pose med mandler eller bananchips ligge åben på bordet eller i skabet. Så er der fri adgang til maden, hvor de, som sagt, også yngler. Så sørg for at lukke poserne godt. Det samme gælder selvfølgelig for produkter som mel og morgenmadsprodukter, men her er det sværere at gøre den uigennemtrængelig for møl. En god idé er derfor, at anskaffe sig nogle beholdere til produkterne, så de er sikret mod insekter.

Endeligt er en god tommelfingerregel altid at renholde sit køkken, så der ikke ligger drys eller madrester i køkkenskabene, som tiltrækker møllene. Det kan dog ikke altid være en garanti, da møllene sagtens kan komme fra en nabo, der ikke har samme hygiejne-standarder som dig selv.

Sådan bekæmper vi møl

Hvis du erkender, at møllene allerede er i gang med at indtage dit køkken, er Anticimex klar til hjælpe dig. Vi identificerer problemerne, sætter mølfælder op de mest effektive steder og giver dig en kompetent rådgivning, så du ikke skal stå med samme problem igen.

Ønsker du en længerevarende løsning, så kan du også tegne en sikringsaftale med os, så du kan have ro i sindet hele året rundt.

Læs mere om vores mølbekæmpelse her.

Kontakt os og få hjælp til mølbekæmpelse

Lad os hjælpe dig med at slippe af med møllene. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44