Hvad spiser muldvarpe - få svaret her - Anticimex

Hvad spiser muldvarpe?

Muldvarpen er ren og skær kødæder. Den undgår derfor helst grøntsager til sine retter, som hovedsageligt består af små insekter. Her kan der blandt andet være tale om mindre biller, regnorme og larver.

Blind som en muldvarp

Muldvarpen er næsten blind, men navigerer rundt og fanger dyrene ved hjælp af en højt specialiseret høre- og lugtesans. I stedet for at køre hele maden ned på en gang, så går muldvarpen mere strategisk til værks, da den opbygger et madforråd. Det ses eksempelvis, når den bider den forreste del af regnormen over. På denne måde kan regnormen ikke bevæge sig, og så kan muldvarpen altid kravle tilbage og spise "resterne", når den får lyst.

Dermed er muldvarpen altså et nyttedyr på nogle områder, da den holder bestanden af insekter nede. Den spiser derfor heller ikke din opdyrkede mad i køkkenhaven, men den er dog alligevel et skadedyr i form af dens muldvarpeskud, der kan ødelægge en ellers flot, grøn græsplæne.

Læs også

Forskelle på muldvarpe og mosegrise

Bekæmpelse af muldvarpe

Bekæmpelse af mosegrise

Slip af med muldvarpene - kontakt os

Anticimex er eksperter i muldvarpebekæmpelse. Brug kontaktformularen eller ring til os på 69 15 17 44, hvis vi skal hjælpe dig af med muldvarpene.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44