Myrebekæmpelse

Hvis du er privatperson og har brug for at få bekæmpet myrer i og/eller omkring dit hus, så se vores tilbud på myrebekæmpelse for private.

For vores øvrige kunder foregår bekæmpelsen af myrer efter timesats.

Myrebekæmpelse - hvordan foregår det?

Det starter med, at du kontakter vores kundeservice, fordi du har problemer med myrer. Når det er aftalt, hvilken type behandling mod myrer vil skal hjælpe mig med, sender vi opgaven til vores lokale skadedyrstekniker. Teknikeren ringer til dig for at lave en aftale om, hvornår servicebesøget skal foregå.

Efter servicebesøget skriver teknikeren en servicerapport, som både du og vi får. Du for din kopi af servicerapporten sendt pr. e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din e-mailadresse.

Kan man undgå myrer?

Det er ikke sandsynligt, at du helt kan undgå myrer, især ikke, hvis du har grønne områder omkring din bygning. Men der er en række ting, som du kan gøre for at forebygge, at du får myrer i kantinen eller køkkenet.

Når du finder ud af, hvor myrerne er kommet ind i dit hus, kan du sætte ind med forebyggende foranstaltninger. Hvis de er kommet ind gennem revner i din bygning, så reparer disse, så der bliver lukket for adgangen.

Du kan også forebygge problemer med myrer ved at sørge for, at der ikke ligger madrester, hvor myrerne kan komme til dem. De er hurtige til at finde disse og fortælle alle de andre myrer, hvor lækkerierne er.

Bestil myrebekæmpelse

Lad os klare opgaven med at bekæmpe dine myrer. Kontakt os i dag. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44