Myrebekæmpelse på Sjælland

Effektiv bekæmpelse af myrer på Sjælland

Har du behov for bekæmpelse af myrer på Sjælland, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores skadedyrsteknikere har stor erfaring med bekæmpelse af myrer og vi bekæmper myrer i hele landet.

Bekæmpelse af myrer

Vores team på Sjælland består af skadedyrsbekæmpere med et indgående kendskab til bekæmpelse af myrer, samt andre skadedyrs adfærd og biologi. Det gør det muligt for os at levere en bæredygtig, professionel og effektiv bekæmpelse af myrer på Sjælland.

Vi udfører forebyggende behandlinger og tilbyder specifikke overvågnings- og bekæmpelsesprogrammer for hver type skadedyr, der tilpasser sig den enkelte kundes behov.

Ofte stillede spørgsmål om myrer og myrebekæmpelse

Hvad koster det at fjerne myrer på Sjælland?

Prisen for myrebekæmpelse på Sjælland afhænger af, hvad du har brug for? Bor du i et hus og har brug for at en engangsbehandling mod myrer, er der én pris. Se vores tilbud her.

Har du en virksomhed eller institution, hvor myrerne ses på et større areal, beregner vi pris for myrebekæmpelsen. Det kan du læse mere om her.

Kontakt vores kundeservice på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på denne side, for at få mere at vide.

Hvordan undgår du myrer?

Helt at undgå myrer er nok ikke helt muligt, når det bliver forår og sommer i Danmark. Der er dog nogle ting, som du kan gøre for af reducere myreinvasionen.

Myrerne er hurtige til at opdage, hvis der ligger madrester på din terrasse eller lignende. Det er nærmest en åben invitation til de myrer, som du har i haven. Når de først er kommet til din terrasse, er du ikke langt fra også at have myrer i køkkenet. Sørg derfor at tørre af, så der ikke er mad, der lokker myrerne til.

Hvis myrerne har fundet vej ind, så læg mærke til, hvilken vej de følger. De lægger et duftspor, så de næste myrer ved, hvilken vej de skal følge for at komme ind til alle herlighederne. Ved at fjerne sporet, gør du det sværere for myrerne at finde vej.

Hvordan virker myregiften?

Den anvendte gift slår ikke myrerne ihjel med det samme. Derfor kan det gå nogle dage, før du kan se den fulde effekt af behandlingen udendørs. Det samme gør sig gældende for den gel, som vi lægger ud indenfor. Myrerne skal have giften med ned i myreboet, så de øvrige myrer også kan blive ramt af myregiften.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44