Myrebekæmpelse på Sjælland

Myrebekæmpelse på Sjælland – det klarer Anticimex

Uanset om du er en privatperson eller du har en virksomhed, en skole, en institution eller andet, kan vi klare opgaven med at fjerne dine myrer på Sjælland.

Vi kan mere end fjernelse af myrer på Sjælland, for vi er landsdækkende. Har du behov for hjælp andre steder i Danmark, kan vi også hjælpe dig..

Hvad koster myrebekæmpelse på Sjælland?

Der er flere forhold, der spiller ind, når det kommer til prisen på myrebekæmpelse. Hvor skal behandlingen foregå? Er kun udenfor eller skal der også behandles indenfor? Er du en privatperson med et parcelhus eller er det hele rådhuset, der har problemer med myrer?

Se vores tilbud på myrebekæmpelse for private her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 69 15 17 44 eller bruge kontaktformularen.

Sådan bekæmper vi dine myrer

Når du har fortalt os, hvor du har myrer, sætter en bekæmpelse i gang. Vores kundeservice sender sagen til den lokale tekniker fra Anticimex Sjælland, som kontakter dig for at aftale en tid. Vær opmærksom på, at han/hun kan ringe fra skjult nummer.

Når der er tale om en udvendig bekæmpelse, sprøjter teknikeren soklen efter behov. Myrerne får giften på sig, tager giften med ned i boet, hvor giften bliver delt med det øvrige myrebo. Der vil derfor gå nogle dage, før du for alvor kan se effekten af myregiften.

Hvis du har fået myrer i huset, lægger vores tekniker en gel ud. Når myrerne kommer i kontakt med denne gel og tager den med hjem, vil de også sprede giften. Også her vil der gå nogle dage før effekten kan ses.

Så du ved, hvad der er sket

Når vores skadedyrstekniker har gennemført behandlingen, skriver han/hun en servicerapport, hvoraf det fremgår, hvilken behandling der er foretaget. Den får du også, så du kan se, hvad der er sket hvornår. Den bliver sendt til dig pr. mail, som en PDF-fil. Derfor er det meget vigtigt, at vi har din mailadresse.

Bestil i dag

Der kan ikke siges ret meget om at være invaderet af myrer. Kontakt os derfor i dag for at bestille en bekæmpelse, så du kan slippe af med dine myrer. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44