Myrerne er tyvstartet. De er aktive allerede nu - Anticimex

Myrerne er tyvstartet. De er aktive allerede nu

Myrer i februar? Den må i længere ud på landet med, tænker du måske. Men den er god nok. Selvom der stadig kan være sne og frost i februar, så har flere af vores teknikere de seneste uger været ude hos kunder, der har oplevet problemer med de arbejdsomme insekter.

Insektproblemer er ikke helt almindelige på denne årstid, da de normalt først ses sidst på foråret eller i starten af sommeren, og med de seneste ugers kolde temperaturer virker det endnu mere overraskende, at myrerne kigger frem allerede nu. Der findes dog en god forklaring på situationen.

Hvorfor er myrerne aktive allerede nu?

Myretuer findes i nogle tilfælde tæt på eller under bygninger. Her overvintrer myrerne, og venter med at bevæge sig udenfor indtil temperaturerne begynder at stige. Hvis der bliver skruet op for varmen i vores huse, kan myrerne dog fejlagtigt tro, at foråret er kommet. Det er især tilfældet for tiden, hvor radiatorerne bliver indstillet på max-temperatur grundet de koldere temperaturer udenfor.

Varmen fra huset får myrerne til at være aktive igen. Bevæger de sig udenfor finder de hurtigt ud af, at det er for koldt, og derfor går de i vores madopbevaring for at finde føde, hvor det især er sukkerholdige varer, som står for skud.

Har du brug for hjælp mod myrerne?

Observerer du myrer i dit hjem midt om vinteren, ser du altså ikke syner. Kontakt i stedet Anticimex på 69 15 17 44 eller via kontaktformularen herunder. Så får du både en effektiv bekæmpelse af myrerne, og en kompetent rådgivning om, hvordan du forebygger et lignende angreb i fremtiden.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44