Anticimex bliver eneforhandler af nyt produkt mod fugle

Nyhed

Anticimex tager kampen op mod fugleklatter på biler, vinduer og bygninger, og bliver eneforhandler af en nyhed på det danske marked.

Foråret er på vej. Det betyder, at vi går imod varmere tider, og at vi igen kan stå op til fuglesang om morgenen. Fuglenes tilstedeværelse er i de fleste tilfælde kærkommen, men når de tager ophold på uønskede steder som eksempelvis carporte, altaner og bygninger er det knap så dejligt.

For at komme problemet til livs introducerer Anticimex en nyhed i Danmark, der miljøvenligt får fuglene til at afholde sig fra de forkerte steder.

Skræmmer naturligt fuglene væk

Anticimex bliver eneforhandler af produktet Bird Free, som i flere lande verden over har stor succes. Bird Free er små disketter på størrelse med bunden af et drikkeglas og er produceret af indholdsstoffer, der ikke er giftige for mennesker eller dyr. På grund af fuglens ultraviolette syn ser de disketterne som ild, og det afskrækker dem fra at tage ophold.

Produktet er meget anvendeligt og kan let monteres med en klat silikone på de steder, hvor der ikke ønskes tætflyvende fugle.

Disketterne virker på alle slags fugle, og grundet Bird Frees lave pris er det en løsning, der henvender sig til alle, som har problemer med fugle.

Kontakt Anticimex

Vil du vide mere om Bird Free? Så kontakt Anticimex i dag på tlf. 69 15 14 17 eller via info@anticimex.dk

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44