Anticimex er eftertragtet hos de danske kommuner

Nyhed

Anticimex’ ydelser og services står højt på ønskelisten hos de danske kommuner lige nu. Sådan viser tendensen sig i hvert fald i øjeblikket, da Anticimex har overtaget den kommunale rottebekæmpelse i de seneste tre kommuner, der har valgt at udlicitere arbejdet til et skadedyrsfirma. Derfor skal vi nu også stå for at bekæmpe de modstandsdygtige gnavere i Holbæk, Fredensborg og Gladsaxe Kommune.

Ens for rigtig mange kommuner er, at rottebestanden er et stigende problem og har været det i mange år. I forbindelse med den nyere bekendtgørelse, kombineret med de stigende problemer med rotter landet over, har mange kommuner valgt at sadle om og fokusere på forebyggelse, kvalitet og god service over for borgerne.

Høj servicestandard

Selvom hver kommune har hver deres prioriteter og kriterier i deres valg af skadedyrsbekæmper, er der flere ting, som går igen med de seneste kommunale udbud; Anticimex’ services, varemærke inden for forebyggelse samt den høje kvalitet og kompetence inden for skadedyrsbekæmpelse.

”Grunden til at vi er blevet valgt af de seneste tre kommuner er overordnet på grund af vores høje standarder i vores måde at servicere borgerne på”, fortæller Key Account Manager, Kim Jensen. ”Kommunerne ved, at vi kommer med masser af kvalitet, hvilket viser sig på flere måder:

  • Vi arbejder uden for normal arbejdstid via vores vagtordning og sørger dermed for at borgerne hurtigt slipper af med deres rotteproblem.
  • Vi bruger værktøjer som rottehund og elektroniske fælder fra vores SMART-sortiment til hurtig og effektiv bekæmpelse.
  • Vi leverer en god forebyggelse med de samme gode folk med høj anciennitet.

Det betyder, at kommunerne ved, at vi har en organisation, der kan løfte en stor og udfordrende opgave med rottebekæmpelse igennem innovation og fastholdelse af dygtige medarbejder. Dette giver en tryghed og sikkerhed for en god, sikker og effektiv håndtering af opgaverne. Det er en vigtig garanti at stille med”.

Endeligt har Anticimex’ moderne måde at arbejde på også fået øjnene op hos kommunerne, siger Kim Jensen:

”Vi benytter os i høj grad af bæredygtige bekæmpelsesmidler, og det passer perfekt ind i nutidens rottebekæmpelse, hvor rottegift udfases mere og mere i takt med stramningerne i lovgivningen”.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44