Anticimex køber del af Wisetec og bliver størst i Danmark på fremtidens skadedyrsbekæmpelse

Nyhed

Anticimex A/S har per 1. oktober 2015 erhvervet alle aktiviteter med elektronisk rottebekæmpelse fra Wisetec A/S herunder 70 store erhvervskunde kontrakter. Med handlen forstærker Anticimex sin position som en af Danmarks største skadedyrsbekæmper og tager førertrøjen indenfor fremtidens miljøvenlig elektroniske skadedyrsbekæmpelse.

Med købet af Wisetec får Anticimex A/S et stærkt tilskud til sin danske forretning og bliver førende indenfor fremtidens teknologi, elektroniks forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr.

”Med kommende store lovgivnings ændringer, der sætter begrænsninger for muligheden for bruge gift i forebyggelse af rotte og mus, kommer nye miljøvenlige løsninger fremover at spille en afgørende rolle for vores evne at give vores kunder ro i sindet og undgå de potentielle følgeskader og smitte sygdomme som rotter og mus kan medfører, ” siger Jens Peter Nielsen administrerende direktør for Anticimex A/S i Danmark og fortsætter:

”Med købet af Wisetec’s elektroniske overvågningsaftaler bliver vi markedsledende indenfor området, både i størrelse og erfaring. Det ligger helt i linje med vores strategi om på alle parametre at være førende når det gælder skadedyrsbekæmpelse. Og Anticimex forsætter med købet sin vækst strategi i Danmark, hvor vi de sidste to år er blevet dobbelt så store”.

Med købet af Wisetec tæller Anticimex nu 64 ansatte i Danmark.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44