Anticimex køber del af Wisetec og bliver størst i Danmark

Nyhed

Anticimex A/S har per 1. oktober 2015 erhvervet alle aktiviteter med elektronisk rottebekæmpelse fra Wisetec A/S herunder 70 store erhvervskundekontrakter. Med handlen forstærker Anticimex sin position som en af Danmarks største skadedyrsbekæmper og tager førertrøjen indenfor fremtidens miljøvenlig elektroniske skadedyrsbekæmpelse.

Med købet af Wisetec får Anticimex A/S et stærkt tilskud til sin danske forretning og bliver førende indenfor fremtidens teknologi, elektroniks forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr.

”Med kommende store lovgivningsændringer, der sætter begrænsninger for muligheden for bruge gift i forebyggelse af rotter og mus, kommer nye miljøvenlige løsninger fremover at spille en afgørende rolle for vores evne at give vores kunder ro i sindet og undgå de potentielle følgeskader og smitte sygdomme som rotter og mus kan medfører, ” siger Jens Peter Nielsen administrerende direktør for Anticimex A/S i Danmark og fortsætter:

”Med købet af Wisetec’s elektroniske overvågningsaftaler bliver vi markedsledende indenfor området, både i størrelse og erfaring. Det ligger helt i linje med vores strategi om på alle parametre at være førende når det gælder skadedyrsbekæmpelse. Og Anticimex forsætter med købet sin vækststrategi i Danmark, hvor vi de sidste to år er blevet dobbelt så store”.

Med købet af Wisetec tæller Anticimex nu 64 ansatte i Danmark.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44