Anticimex køber firma på Azoerne

Nyhed

Fremover vil Anticimex’ services også være at finde på Azorerne. Dette sker via opkøbet af virksomheden Pestkil, som har base i byen São Miguel på den portugisiske øgruppe, som befinder sig 1500 kilometer fra Portugals kyst.

Den portugisiske afdeling fortsætter med at styrke sin markedsposition, og kan nu se frem til at blive en ledende aktør på Azorerne efter årets første opkøb. Anticimex har overtaget Pestkil, som i forvejen har haft et bredt udbud af forebyggende arbejde mod skadedyr.

Selvom Azorerne er et ferieparadis, så kæmper øgruppen ligesom mange andre med gnavere. Pestkil har allerede solid erfaring med at bekæmpe skadedyrene, siden deres grundlæggelse i 2003.

Som det er tilfældet i Danmark, er det rotterne, der skaber de største problemer for befolkningen på Azorerne. Rotterne ødelægger afgrøder og dermed mange folks levebrød.

Rotterne spreder ligeledes livsfarlige sygdomme og udgør en trussel mod biodiversiteten på øerne. Derfor arbejdes der meget intenst med rottebekæmpelse på Azorerne.

Rotten var en ukendt skabning på øerne indtil 1800-tallet, hvor et fragtskib lagde til kaj. Desværre havde skibet blinde passagerer med i form af rotterne, som siden har været faste beboere.

Med Anticimex' tilkomst er der nu en mulighed for at anvende moderne og miljøvenlige bekæmpelsesmetoder. Dette skal blandt andet realiseres ved implementeringen af det intelligente Smart-udstyr.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44