Anticimex køber sig ind på det amerikanske marked

Nyhed

Anticimex, verdens fjerdestørste skadedyrsvirksomhed, er nu også at finde på det amerikanske marked. Det er en realitet efter købet af Bug Doctor Inc. og American Pest, der begge har deres hovedsæder på østkysten.

Anticimex' fortsætter med at udvide forretninger, da man nu kan bryste sig af at have overtaget to amerikanske skadedyrsfirmaer, Bug Doctor Inc. fra New Jersey og American Pest fra Maryland.

Begge virksomheder, har ligesom Anticimex specialiseret sig i forskellige former for skadedyrskontrol, hvor de både hjælper virksomheder og private kunder på nationalt niveau med nye teknologiske og bæredygtige løsninger til komplekse skadedyrsproblemer. Derudover har American Pest også haft stor succes med statslige aftaler.

At det netop bliver Anticimex, der overtager de to virksomheder giver derfor rigtig god mening, hvilket den administrerende direktør for det amerikanske firma, Stuart Aust, ligeledes fortæller:

”Da vores familie besluttede, at det var tid til at sælge vores virksomhed, ledte vi efter en global køber, som deler det samme engagement for vækst, kvalitet og lysten til at hjælpe mennesker og vores kunder. Anticimex, en førende specialist inden for forebyggende skadedyrskontrol, var vores klare valg. De er dedikerede til at skabe nye muligheder for vores ansatte og vores familie, alt imens fokus stadig vil være at fastholde den høje kvalitet i servicen, som vores kunder er blevet for vante med”.

Den administrerende direktør for American Pest, Matt Nixon, fortsætter i samme tangent:

”Da jeg besluttede at sælge min virksomhed, havde jeg en lang liste af kriterier, da jeg skulle evaluere potentielle købere. Jeg har investeret meget i mine ansatte og i teknologi, der kan hjælpe mine kunder bedre, og jeg ville have en køber, der vil fortsætte med at investere i tråd med min vision. Anticimex og jeg deler den samme vision for fremtiden, og jeg føler mig sikker på, at American Pest vil fortsætte med at trives som en del af Anticimex. Jeg ser frem til et godt samarbejde.”

Anticimex er med opkøbene i USA nu til stede i 17 forskellige lande.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44