Anticimex køber WiseCon

Nyhed

Som et led i troen på at digitale løsninger er fremtiden i skadedyrsbekæmpelse, opkøber Anticimex-gruppen den danske virksomhed WiseCon. Dermed bliver Anticimex absolut markedsledende inden for intelligent rottebekæmpelse med elektroniske rottefælder og overvågning af fældeaktivitet.

WiseCon har blandt andet udviklet den elektroniske rottefælde, WiseTrap, der uden brugen af gift bekæmper rotterne i kloakken. Dette ligger godt i tråd med udviklingen på området for rottebekæmpelse, hvor skærpede regler forbyder at bruge gift til forebyggende bekæmpelse af rotter.

Intelligente og giftfrie løsninger

Opkøbet er en del af strategien om at fokusere på intelligente og giftfrie løsninger til rottebekæmpelse. De seneste år har Anticimex ejet 20% af den danske virksomhed, og nu opkøbes de resterende 80% af WiseCon, som skifter navn til Anticimex Innovation Center. Overtagelsen sker pr. 1. maj 2017.

”Jeg glæder mig meget til fremtiden for Anticimex Danmark, og dette opkøb har netop sendt os i den helt rigtige retning”, fortæller Anticimex Danmarks administrerende direktør, Jens Peter Nielsen. ”Med købet af WiseCon har Anticimex sikret sig en af hjørnestenene for det succesrige SMART-koncept”.

Opkøbet glæder også Anticimex gruppens direktør, Jarl Dahlfors:

”Vores vision er at blive den globale leder inden for forebyggende skadedyrskontrol. Ved opkøbet af WiseCon styrker vi vores ledende position inden for digital skadedyrskontrol. WiseCon vil blive Anticimex’ innovative center med ansvar for videreudvikling af digitale løsninger for Anticimex gruppen. Dette vil gøre det muligt for os at tilbyde markedet de bedste fremtidige løsninger såsom elektroniske rottefælder, monitoreringssystemer og insektfælder, og det giver os en unik mulighed for at udvide vores digitale løsninger til vores globale markeder”.

Preben Fritzbøger, administrerende direktør i Wisecon, forklarer, hvorfor man har valgt en fremtid med Anticimex:

"Anticimex er the Modern Pest Control company, med virksomhed i 17 lande i Europa, Nordamerika, Asien og Australien og de har vist vækst hvert år siden dens start for 83 år siden. Derfor mener vi, at Anticimex er den ideelle partner for os fremover. Ved at fuldt ejet af Anticimex, åbner vi op for hurtig vækst globalt og flere ressourcer til at udvikle vores produkter og koncepter for nye kundegrupper og markeder. Vi ser meget frem til et dybdegående samarbejde."

Over de seneste to år har Anticimex på verdensplan installeret mere end 17.000 SMART-produkter.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44