Har du også læst historierne om de mange væggelus i Paris? 🏨

Nyhed

På sociale medier bliver der delt videoer af væggelus, som kravler rundt på sæder i offentlige transportmidler. Alle snakker om væggelus og hvad det betyder for Paris, hvis hoteller og offentlige transportmidler er inficeret af væggelus, når man om 10 måneder skal være vært for OL.

Anticimex mod væggelus

Ikke et nyt skadedyr

Lad os lige slå fast, at væggelus ikke er et nyt skadedyr. Hverken i Frankrig, Danmark eller resten af verden. Anticimex blev grundlagt i 1934 i Sverige, hvor væggelus allerede dengang var en stor plage, og navnet Anticimex betyder ”Mod væggelus”.

Med det sagt, så oplever vi hos Anticimex i Danmark også en kraftig stigning i problemer med væggelus lige nu. Faktisk har vi hen over sommeren i år løst mere end dobbelt så mange væggelussager i forhold til sidste år 📈

Alle, der rejser, risikerer at bringe væggelus med hjem ✈️

I løbet af natten opsøger væggelusene en sovende person, hvorfra de kan suge blod. En voksen væggelus er 4-5 mm (cirka samme størrelse som en æblekerne), med en bred oval flad krop. Stikket mærkes ikke, men kan forårsage kløe, rødme og hævelse.

Væggelus kan være rigtig svære at slippe af med, hvis de først er kommet inden for dørene. Der findes ingen nemme løsninger til at slippe af med væggelus, og det kræver stort set altid professionel hjælp.

Tegn på væggelus?

> Se her, hvilke tegn på væggelus, du skal være opmærksom på.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44