Jarl Dahlfors udnævnt til koncernchef for Anticimex

Nyhed

Efter tre intense år, hvor Anticimex har gennemført over 40 opkøb i 14 lande, fordoblet sin omsætning samt opnået en 30% margin forbedring, afleverer Olof Sand sin post som koncernchef til Jarl Dahlfors, der påtager sig ansvaret for at udvikle og effektivisere virksomheden yderligere.

Anticimex’s bestyrelse har besluttet at udnævne Jarl Dahlfors, 51, som administrerende direktør i Anticimex. Jarl Dahlfors tiltræder sin nye stilling i september 2015. Hans seneste stilling var som koncernchef for Loomis, som er noteret på Nasdaq Stockholms store virksomhedsliste.

"Efter tre intense år med opkøb, koordinering og hurtig vækst, fortsætter Anticimex ambitiøse vækstplan. Samtidig ser vi også store muligheder for at opnå yderligere synergi og øget lønsomhed. Jarl Dahlfors’ erfaringer, veldokumenteret ledelse og baggrund fra et internationalt børsnoteret selskab med fokus på lønsomhed, passer perfekt ind i den fase, Anticimex i øjeblikket er i. Han har i løbet af otte år hos Loomis været en nøgleperson, som CFO, Regional Amerika chef og Adm. Direktør og har stor erfaring fra andre førende internationale virksomheder. Vi ser frem til, at Jarl Dahlfors slutter sig til os for at udvikle virksomheden og fortsætte med at opbygge "One Anticimex", siger Gunnar Asp, formand for Anticimex bestyrelse.

Jarl Dahlfors efterfølger Olof Sand, der har ledet Anticimex koncernen siden EQT overtog den i 2012.

"Anticimex er efter en kort periode under Olof Sands ledelse blevet omdannet til en international virksomhed med en hurtig og lønsom vækst. Olof har på en enestående måde integreret de tilkøbte virksomheder, og har med en stærk visionær ledelse arbejdet på at skabe et sammenhængende Anticimex med fælles værdier. Under sin ansættelse som administrerende direktør er Anticimex’s omsætning fordoblet til næsten SEK 4 milliarder og EBITA er mere end fordoblet til over SEK 500 millioner. Jeg er meget glad for, at Olof er åben for at finde nye muligheder for fortsat at udvikle og bygge firmaer sammen med EQT ", siger Per Franzén, Partner i EQT Partners.


Anticimex er en førende international specialist inden for skadedyrsbekæmpelse og relaterede tjenester. Anticimex blev grundlagt i 1934 i Sverige og har i øjeblikket aktiviteter i 14 lande, med mere end 3600 ansatte. Den samlede omsætning beløb sig i 2014 til ca. SEK 3,4 mia.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44