Den miljøvenlige skadedyrsbekæmpelse i Danmark styrkes

Anticimex A/S, som har stort fokus på miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse, har pr. 2/1-2019 overtaget Kiratin A/S. Med opkøbet styrker Anticimex sin position som Danmarks førende firma inden for effektiv, miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse.

Efter opkøbet har Anticimex nu 130 ansatte, fordelt over hele landet. Størstedelen er teknikere, som hjælper kunder med bekæmpelse af skadedyr (rotter, mus, væggelus, hvepse, myrer, kakerlakker m.m.). Både hos Anticimex og Kiratin har man en bred vifte af kunder bestående af virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner og private.

Er du Kiratin-kunde, skal du derfor fremover kontakte Anticimex. Ring 69 15 17 44 eller brug vores kontaktformular.

Et godt match

Rune Sejersen, adm. direktør for Anticimex, udtaler: ”Vi er meget glade for, at Kiratin nu er blevet en del af Anticimex. Både hos Anticimex og Kiratin har vi fokuseret meget på den miljøvenlige skadedyrsbekæmpelse. Nu kan vi lave fælles front i kampen for grønnere og mere effektiv skadedyrsbekæmpelse og derved opnå endnu bedre resultater.”

Også Kim Laursen, som grundlagde Kiratin i 1999, er glad for de muligheder, som overtagelsen medfører: ”Hos Kiratin har vi altid haft stort fokus på innovative løsninger og at have kunden i centrum. Og da Anticimex har det på samme måde, vil kunderne nyde godt af endnu bedre løsninger inden for skadedyrsbekæmpelse. 2 + 2 bliver til 5.”

Intelligente løsninger

De seneste år har både Anticimex og Kiratin oplevet stor vækst. Det skyldes især de intelligente løsninger, hvor man anvender overvågning og data til at sikre den optimale bekæmpelse. Opkøbet vil sikre en række synergieffekter.

Anticimex i Danmark og resten af verden

Efter overtagelsen har Anticimex nu 130 ansatte, fordelt over hele Danmark. I Danmark har Anticimex kontor både i Jylland og på Sjælland. På verdensplan finder man Anticimex i 18 lande, med 5.700 ansatte. I dag er Anticimex verdens største inden for miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44