Ny kollega: Jan With

Nyhed

Jan With

Vi byder velkommen til Jan With, der i februar er startet som distriktschef hos Anticimex.

Her kan du læse, hvad Jan selv siger om sit nye job:

Jeg glæder mig til at hjælpe vores nuværende og nye kunder med kommerciel rådgivning og værdisalg af vores bæredygtige digitale løsninger indenfor fødevaresikkerhed og giftfrie skadedyrssikringer. Kundernes tryghed er vigtig for os hos Anticimex og vi finder altid en skræddersyet løsning, der netop passer til kundens behov og forventninger”, udtaler Jan.

Som en forretningspartner i Region Øst, ser jeg frem til samtaler med kunderne om, hvordan vi kan levere en forebyggende indsats og dermed minimere risikoen mod at blive ramt af skadedyr med fatale økonomiske konsekvenser for deres virksomhed”.

Hvorfor valgte du jobbet hos Anticimex?

Anticimex er en førende og vækstorienteret servicevirksomhed indenfor intelligent skadedyrskontrol, der kerer sig om kunderne og tilbyder ”Best in Class” forbyggende og miljøvenlige digitale SMART kundeløsninger 24/7”, siger Jan og fortsætter:

Med min erfaring i kommerciel B2B-kunderådgivning og teknisk værdisalg i fødevareemballagebranchen, kan jeg hjælpe kunderne med at få lavet den rigtige datastyrede risikovurdering og at levere den optimale forebyggelse og sikring mod skadedyr”.

Vi glæder os til samarbejdet med Jan og ser frem til at hjælpe ham bedst muligt i gang hos os i Anticimex.

📞Har du brug for hjælp til at forebygge skadedyrsproblemer, så ring til os på tlf.nr. 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44