Ny kollega

Nyhed

Læs her, hvorfor Ole har valgt at sige ja tak til jobbet som distriktschef hos Anticimex, og hvordan han gerne vil gøre en positiv forskel for vores kunder.

Hvad skal du lave i dit nye job hos Anticimex?

Mit job hos Anticimex består i at hjælpe virksomheder med, at der ikke kommer skadedyr ind hos dem. Det kan f.eks. være rotter, mus, kakerlakker, møl eller skægkræ. Hos Anticimex bruger vi Anticimex SMART i skadedyrsbekæmpelse. SMART er effektiv, giftfri og total digital kontrol.

Jeg laver først en risikovurdering af virksomheden og finder derefter den SMART-løsning, som passer bedst til virksomheden”, siger Ole Jørgensen.

Hvorfor valgte du jobbet hos Anticimex?

Anticimex er en professionel virksomhed, som har eksisteret i 85 år og er i 21 lande. Et job hos Anticimex er meget spændende, fordi de fleste virksomheder har risiko for skadedyr, så der er rigtig mange kunder at rådgive. Det er en god oplevelse at kunne hjælpe virksomheder med, at undgå, at få skadedyr indendørs. Man forebygger mod skadedyr, når man vælger en SMART-løsning”.

Hvordan kan du gøre en positiv forskel for vores kunder?

"Jeg finder frem til kundens behov, ved at lave en risikovurdering af virksomheden, og jeg vil lave den bedst mulige løsning for kunden. Jeg vil yde den bedste service og være positiv og ærlig over for kunden.

Ole har været kørende sælger på Sjælland i 20 år.

Det er rigtigt dejligt at møde mange forskellige type mennesker ude i marken og hjælpe med, at opfylde deres behov. Jeg nyder kundekontakten og gode relationer”, slutter Ole af.

📞 Har du brug for hjælp til at forebygge skadedyrsproblemer, så tag fat i en af vores dygtige kollegaer på tlf.nr. 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44