Nyt team af serviceledere i Jylland

Nyhed

I marts måned har vi fået et helt nyt team af serviceledere i Jylland. Det drejer sig om Jørgen Thorup og René Christensen.

Jørgen fortæller: ”Det er et spændende job, hvor mine egne og Anticimex’ værdier og løsninger går i god tråd sammen. Vores mål er at blive et hold på superliganiveau, så vi yder vores nuværende og kommende kunder et højt serviceniveau, hvor vi tager ansvar og ejerskab. Vi skal sammen finde de bedste løsninger, der giver værdi og passer bedst til det enkelte site”.

René er ny serviceleder, men er ikke ny hos Anticimex. Han har nemlig indtil nu fungeret som servicetekniker og kommunekoordinator.

Jeg tænkte, at det var det næste naturlige skridt i min karriere hos Anticimex. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Claus (regionschef) og Jørgen og håber på, at vi sammen kan få lavet nogle gode resultater for firmaet og sørge for, at kunderne er i fokus”, siger René og fortsætter ”Og så er det jo megafedt, at Anticimex giver mig muligheden for at udforske denne side af forretningen”.

Vi glæder os meget til samarbejdet med både Jørgen og René.

📞Har du brug for hjælp til at forebygge skadedyrsproblemer, så ring til os på tlf.nr. 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44