Vækst kræver mere plads. Derfor flytter Anticimex

Nyhed

I takt med at vi får stadig flere kunder og flere opgaver, er pladsen i Roskilde blevet for trang. Derfor er Anticimex flyttet fra Roskilde til Ishøj, hvor vi har fået nye, store lokaler, der kan rumme den vækst, som vi er inde i.

Smart kloakfælder og rottefælder kræver meget plads

Blandt grundene til behovet for flytningen er, at Danmark har taget Smart kloakfælder og rottefælder til sig. Derfor har vi brug for at udvide vores lagerkapacitet og vores serviceafdeling. De har brug for meget plads. Til rengøring og servicering af fælder.

Rune Sejersen, adm. direktør for Anticimex, udtaler: ”Det er et naturligt led i vores udvikling og vækst. Da vi flyttede fra Esbjerg til Roskilde, var vi 48 ansatte i Anticimex Danmark. I dag er vi mere end 100 ansatte. Med den udvikling og tilgang af kunder, som vi oplever, vil dette tal helt sikkert stige yderligere.”

Farvel til Roskilde, goddag til Ishøj

Anticimex har de seneste 5 år haft hovedkontor i Roskilde. Den tid er slut. Fremover bor vi på Baldersbækvej 24-26 A. Ud over at have fået større lokaler, opnår vi også en bedre placering i forhold til hovedvægten af vores kunder i øst.

Torsdag d. 13/9 var store flyttedag, hvor størstedelen af lageret og administrationen blev flyttet fra Roskilde til Ishøj. Fredag blev de sidste ting flyttet, så alt kunne sættes på plads på det nye hovedkontor. Mandag var alt oppe og køre. Der var dog lige et par småting, der fortsat skulle på plads.

Hektisk periode forud for flytningen

Rotterne og de andre skadedyr holder ikke fri. Derfor har det været vigtigt at kunderne har kunnet få fat i os, selv om afdelingen i Roskilde skulle flytte. Derfor har afdelingen i Randers haft lidt ekstra travlt med at besvare opkald fra vores kunder. Teknikerne har kun i begrænset omfang været påvirket af flytningen.

Lokal og global vækst

Det er ikke kun i Danmark, at Anticimex vokser. Også på verdensplan er der vækst. Senest er Anticimex gået ind på det franske marked, så Anticimex nu bekæmper skadedyr i 18 lande, deriblandt USA, Australien, Malaysia, Spanien og Tyskland. Anticimex er på verdensplan den fjerdestørste skadedyrsbekæmper, men går efter førstepladsen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44