Smart rottebekæmpelse - effektiv og giftfri

Smart - giftfri rottebekæmpelse

Overvågning og/eller bekæmpelse af rotter. Hele døgnet. Hele ugen. Hele året. Med SMART.

Traditionel rottebekæmpelse vs SMART

Rottebekæmpelse er ikke længere, hvad det har været.

Heldigvis.

I de "gode, gamle dage" var løsningen at sætte metalbokse op med gift, som rotterne så kunne æde. Reglerne blev ændret, så det kun var ved rotteforekomster, at der måtte være gift i depoterne. Depoterne blev tjekket et antal gange om året.

Nogen anvender fortsat denne metode.

Stadig flere får dog øjnene op for intelligent skadedyrsbekæmpelse, hvor data er hjørnestenen i rottebekæmpelsen.

SMART rottebekæmpelse er baseret på data. Data fra SMART-enheder melder til det centrale system om evt. aktivitet. Uanset om det er nytårsmorgen kl. 03:27, Grundlovsdag 19:32 eller et andet tidspunkt.

Er der rotteaktivitet, bliver det meldt og vi kan sætte hurtigt ind med målrettet rottebekæmpelse. Så situationen ikke for mulighed for at udvikle sig.

Hvor kan Anticimex SMART rottebekæmpelse anvendes?

Det korte svar er: "Nærmest overalt". Både i kloakkerne, hvor størstedelen af rotterne holder til, og over jorden. Du kan få overvågnings- og/eller bekæmpelsesenheder til såvel indendørs som udendørs brug. Også til de steder, som ellers er svært fremkommelige.

Kontakt os og hør mere om, hvordan Anticimex SMART kan minimere din risiko for at få problemer med rotter. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Hvilke brancher kan have udbytte af SMART?

Heller ikke her er der nogle begrænsninger. Har du behov for effektiv rottebekæmpelse, kan du have glæde af SMART.

Hvem har SMART allerede hjulpet med rottebekæmpelse?

Vi har allerede hjulpet en lang række kommuner og virksomheder med at bekæmpe og forebygge rotter. Læs mere via dette link.

Hvad koster SMART rottebekæmpelse?

Der er meget stor forskel på SMART-løsninger. Derfor er der ikke en standardpris, som vi kan give dig.

Det hele starter med en grundig dialog mellem dig og vores skadedyrskonsulent. På baggrund af dine behov for rottebekæmpelse, får du et tilbud på en Smart-løsning.

Giftfri rottebekæmpelse er fremtiden

Siden 2016 har permanent udlægning af rottegift været ulovligt. Det betyder, at skadedyrsbekæmpere i dag ikke kan bruge gift til forebyggelse, men først efter der erteret forekomst af rotter. Derfor vil rotterne ofte have nået at gøre skade, inden de kan bekæmpes.

Derudover har udlægning af rottegift også vist sig at være en ineffektiv metode til rottebekæmpelse – til dels fordi rotter er intelligente og tilpasningsdygtige, og til dels fordi rotterne på sigt bliver resistente over for antikoagulanter, som er de typisk anvendte kemiske midler til bekæmpelse af rotter. Ikke mindst er det en inhuman metode, fordi rotterne langsomt forbløder indefra, når de indtager giften.

. Tiden er med andre ord løbet for rottebekæmpelse med gift.

Hos Anticimex tror vi på, at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden inden for skadedyrsbekæmpelse.

Få mere at vide - kontakt os

Vil du høre mere om giftfri rottebekæmpelse?

Kontakt os og få mere at vide om Anticimex SMART. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44