Skadedyrsforsikring til boligforeninger og boligselskaber

Skadedyrsforsikring

Skadedyr kan medføre store udgifter

Forekomsten af skadedyr kan skabe utryghed og medføre store udgifter for boligforeningen, ejeren og administrationen. Derfor gælder det om at være forsikret hos en samarbejdspartner der kan hjælpe jer med at sætte ind, hvis uheldet skulle være ude.

Skadedyrsforsikringen beskytter både ejendom, ejere og lejere

Anticimex Skadedyrsforsikring beskytter både jeres ejendom og jeres ejere og lejere. Løsningen omfatter et ubegrænset antal skadedyrsbekæmpelser i bygningen, for eksempel i lejligheder og andre rum. Forsikringen udvider din bygningsforsikring til at omfatte dækning af inspektion, bekæmpelse og opfølgning af diverse skadedyr.

Anticimex Skadedyrsforsikring beskytter dine ejendomme og boligenheder mod de fleste skadedyr og deres angreb. Vi foretager en bekæmpelse, når skadedyret generer beboeren i et væsentligt omfang.

Tegn en skadedyrsforsikring, inden du bliver ramt af et skadedyrsproblem

Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din boligforening i kampen mod skadedyr.

Ring til os på 69 15 17 44 eller send en e-mail til info@anticimex.dk

Anticimex Försäkringar AB

Anticimex Försäkringar AB og dets tilknyttede formidlere står under tilsyn af Finaninspektionen [det svenske finanstilsyn, o.a.].
I Danmark er det Willis Towers Watson som er registreret formidler af skadedyrsforsikringen for boligforeninger- og selskaber. Forsikringen tegnes mellem administrator eller ejer af ejendommen og Willis Towers Watson. Andre tillægsaftaler tegnes af Anticimex i Danmark og kunden direkte.

Forsikringsgiver:

Anticimex Försäkringar AB
Box 47025
100 74 Stockholm

Reg. nr.: SE502000-8958

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44