Galvin Green

“Vi har tidligere brugt traditionel skadedyrsbekæmpelse, hvor vi brugte gift. Alligevel havde vi problemer og til tider stank af døde gnavere i dele af vores bygninger” siger Lotta Linnér fra Galvin Green i Sverige.

Galvin Green valgte at skifte den traditionelle skadedyrsbekæmpelse ud med Anticimex Smart. Da samarbejdet startede, lavede Anticimex en analyse af lokalerne, driften og de omkringliggende områder. På bagsiden af Galvin Greens ejendom, som ligger ved et skovområde og en genbrugsstation, blev der sat en multi-fangst Smart Box-fælde. Inde i bygningen blev der placeret yderligere fælder og sensorer.

“Fordi fælderne klarer sig selv, overvåges digitalt og sender aktivitetsrapporter til Anticimex, behøver vi ikke at gøre noget som helst”, siger Lotte.

Statistikken viser, at siden installationen seks måneder tidligere, er der fanget 30 gnavere. De ansatte på Galvin Green bekræfter, at de ikke længere ser gnavere eller kan lugte døde dyr.

”Det føles godt, at vores skadedyrsbekæmpelse er miljøvenlig og bare virker. Det er dejligt at vi samtidig bruger en blidere metode og at vi ikke skal have gift liggende rundt omkring”, fastslår Lotta.

Skal vi også hjælpe dig?

Kan du også se udbyttet ved at bruge SMART skadedyrsbekæmpelse? Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44