ICA Kvantum

“Vi lover vores kunder høj kvalitet” siger Daniel Bergström, Butikschef, Ica Kvantum Knivsta “Effektiv skadedyrsforebyggelse er en central del af dette”.

Ica Kvantum Knivsta er afhængige af, at Anticimex Smart holder forretningen fri for skadedyr. Digitale sensorer og fælder er strategisk placeret, så de identificerer risikozoner i butikken, såsom supermarkedets døre, bageriet og slagterafdelingen. Smart-enhederne, som er forbundet med hinanden, opdager og fanger ubudne gæster. Effektivt og uden brug af gift.

”I betragtning af at vi arbejder med fødevarer, føles det godt at have en effektiv skadedyrsbekæmpelse, der ikke bruger kemikalier”, siger Daniel.

Løsningen har virket som forventet. Anticimex Smart-enhederne, som blev placeret ved dørene, har virket som effektive dørvogtere. Til dato har sensorer og fælder inde i butikken ikke registreret en eneste aktivitet. Hverken i selve butikken eller på lageret.

”Systemet klarer sig selv og hvis der registreres en aktivitet, går alarmen hos Anticimex, som straks vil tage sig af problemet” siger Daniel og fortsætter ”Anticimex Smart beskytter både vores butik og vores kunder”.

Skal vi også hjælpe dig?

Har du også brug for effektiv skadedyrsbekæmpelse? Kontakt os nu og hør, hvad vi kan gøre for dig. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44