Jitech

I Småland, i hjertet af Sverige, bor Jitech, som er en førende producent af stål- og aluminiumsprodukter til mine-, ventilations-, tunge køretøjer- og energibranchen over hele verden. Jitech dækker hele værdikæden: fra produktudvikling og produktion af komponenter til svejsning, montage og færdiggørelse.

Siden Jitech startede for 27 år siden, har de været kunde hos Anticimex, som står for skadedyrsbekæmpelsen. I starten af 2016 introducerede Anticimex Smart-konceptet for Jitech.

“Anticimex Smart lever op til alle vores krav. Vi har aldrig kunnet lide kun at være næstbedst og personligt er jeg fascineret af ny teknologi,” siger Anders Paulsson, Vice President hos Jitech.

Ifølge Anders arbejder Jitech konstant på at forbedre sin drift og at finde de mest bæredygtige løsninger, såsom at genbruge spildevand til køling, at reducere mængden af farligt affald og at bruge grøn energi.

At være miljøbevidst er en grundholdning for Jitech. Yderligere er den bæredygtige tilgang blevet en stadig større konkurrencefordel.

“En tysk virksomhed, en potentiel kunde, besøgte os for nyligt for at sikre sig, at vi levede op til deres miljømæssige krav. De analyserede hele vores fabrik og vores drift. De løftede og åbnede alt for at undersøge, hvad det indeholdt. Det var godt, at vi ikke havde nogle pesticider”, fastslår Anders.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du også har brug for effektiv skadedyrsbekæmpelse, så kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44