Smart Data Hub (Wiseplan)

Du får rapporter om aktivitet

Smart Data Hub er den digitale løsning, hvor alle Smart-fælder administreres online. Du finder de skudstatistikker og øvrige driftsinformationer, som fælderne har sendt via deres SIM-kort. Smart Data Hub er kernen i hele Smart-konceptet, idet alle data fra fælderne samles her.

I rapporterne fra Smart Data Hub kan du se information om dræbte rotter og mus, du kan se oplysninger om drift, batteritilstand og placering. Denne viden gør det muligt for dig at planlægge og administrere fælder og bekæmpelse.

Det er også et vigtigt værktøj for dig, der arbejder med kvalitetskontrol i forhold til myndigheder og auditører. Du får nemlig al relevant information og kan fremvise dokumentation for, at du ikke har haft rotter eller mus.

Smart Data Hub øger din rottebekæmpelses effektivitet

Fordi Smart Data Hub giver besked om, hvornår hvilke fælder skal tilses, behøver man ikke selv løbende at tjekke de enkelte fælder. Det sparer meget tid.

Få mere at vide, kontakt os

Få mere at vide om hvordan SMART giver dig en mere effektiv og målrettet forebyggelse og bekæmpelse af skadedyrsproblemer. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44