Smart skadedyrsbekæmpelse - effektiv og giftfri

Smart skadedyrs­bekæmpelse

Anticimex SMART er aktiv 24/7/365

Når du har fået installeret SMART, så er enhederne altid på vagt. Hele dagen. Hele ugen. Hele året.

Nogle enheder overvåger. Nogle bekæmper skadedyrene. Nogle gør begge dele.

Al information om evt. skadedyrsaktivitet eller fangst meldes til det centrale system, så der kan sættes hurtigt ind. Så et eventuelt problem holdes på et minimum.

Samtidig giver de indsamlede data det store overblik og dokumentation.

Hvor kan SMART skadedyrsbekæmpelse anvendes med fordel?

Nærmest overalt, hvor der er brug for en effektiv skadedyrsbekæmpelse. Det skyldes at SMART består af en lang række overvågnings- og bekæmpelsesenheder, som giver et utal af muligheder.

  • I kloakkerne nedkæmper Smart Pipe rotterne
  • Over jorden nedkæmper og overvåger Smart Box rotter og mus. Inde og ude
  • Smart Connect overvåger dine områder for muse- og rotteaktivitet. Den kan anvendes både inde og ude. Også der hvor det er svært fremkommeligt
  • Data fra alle SMART-enheder sendes til Smart Data Hub, hvor data samles og vurderes. At have alle data giver det store overblik, så der kan sættes effektivt ind.

I dag er der installeret med end 500.000 SMART-enheder i de 21 lande, hvor du finder Anticimex. Adskillige tusinde af disse befinder sig i Danmark.

Hvad koster Smart skadedyrsbekæmpelse?

Det afhænger af, hvilken løsning der er brug for. Vi har leveret løsninger til de små butikker, til de store fødevareproducenter dem derimellem.

Før vi kan give et tilbud på en Smart-løsning, er det nødvendigt at kende dine behov. Nu og i fremtiden. Er der nogle særlige ting, der skal tages højde for ved valg af løsningen. Jo bedre vi forstår dine behov og din forretning, jo bedre kan vi levere den rette løsning til dig. Vi vil være en samarbejdspartner, ikke blot en leverandør.

En Smart tretrinsraket

Hele processen består af tre trin:

  • Analyse og planlægning
  • Installation og opsætning
  • Vi klarer opgaven med overvågning og evt. bekæmpelse - du slapper af

Smart-enhederne sender løbende data ind, som vi analyserer. Er behov for justeringer, så løsningen fungerer bedre, har vi data til at underbygge dette.

Vil du minimere din risiko for skadedyr? Kontakt os

Brug kontaktformularen eller ring til os på 69 15 17 44 og bestil en uforpligtende aftale med en af vores skadedyrskonsulenter.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44