Væggelusbekæmpelse for hoteller

Væggelus­bekæmpelse for hoteller

Hvilke faktorer fremmer spredningen af væggelus på hoteller?

 • En dårligt organiseret rengøringsservice
 • At rotere sengetøj mellem værelser uden særlige forholdsregler eller at flytte rengøringsvogne fra værelse til værelse øger risikoen for spredning af væggelus
 • Væggelus kan også bevæge sig fra det ene værelse til det andet gennem utilstrækkeligt forseglede revner og kabelkanaler
 • Dårligt udført skadedyrsbekæmpelse på et værelse kan have den modsatte virkning og man risikerer spredning af infestation til tilstødende værelser.

Vores metode til at bekæmpe væggelus

DAMPBEHANDLING MED SUPEROPVARMET DAMP

Insekticidbehandlinger er ofte ikke 100 % effektive, da de ikke dræber væggelusæg, så geninfestation er meget almindelig efter nogle uger.

Vores dampbehandling foretages med en tør mættet damp på op til 180°C. Da dampen er tør, afgiver den kun minimal fugt til de materialer, der bliver behandlet. Dampen dræber alle stadier af væggelus (æg, nymfer og voksne) uden brug af insekticider eller biocider. Desuden kan vores dampbehandling med superopvarmet damp nå ind i hver revne og sprække, hvor væggelus kan gemme sig.

Denne behandling kræver ikke ventetid, før man man benytte rummene igen, da den ikke bruger insekticider, hvilket gør den til den sikreste behandling for mennesker, kæledyr og miljøet.

Sprøjtebehandling
Hvis det skønnes nødvendigt, afsluttes behandlingen med en sprøjtebehandling.

Forebyggelse er nøglen til at undgå økonomiske tab

Hoteller skal sørge for, at kunderne får den bedst mulige oplevelse. En forebyggelsesplan i forhold til skadedyr er afgørende for at undgå økonomisk tab og et skadet omdømme.

Hver af dine medarbejdere har potentiale til at forhindre en infestation og alle de økonomiske problemer, det kan medføre. Dine medarbejdere er også det første kontaktpunkt for utilfredse kunder og dårlige anmeldelser. Vi kan træne dem til at gøre og sige de rigtige ting.

Træning i skadedyrsbekæmpelse for hotelansatte

 • Skræddersyet træning til din virksomhed
 • Tidlig detektion af skadedyr
 • Risici ved skadedyrsinfestation
 • Forebyggende foranstaltninger
 • Inspektion og plan for dine lokaler

Væggelusbekæmpelse skal sættes i gang omgående

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Jo hurtigere du henvender dig, jo før kan vi bekæmpe væggelusene og forhindre dem i at sprede sig til andre værelser.

Sådan foregår en væggelusbekæmpelse

På baggrund af en inspektion af din bygning og dine informationer lokaliserer vi de steder, hvor der er væggelusaktivitet. Alle synlige væggelus fjernes ved støvsugning, så antallet af væggelus, der efterfølgende skal slås ihjel, er så lille som muligt.

Damp dræber væggelus

Derefter anvendes en tør damp på op til 180 graders varme. Dampen dræber samtlige væggelus efter få sekunder. Fordi dampen er tør, afgiver den kun minimal fugt til de materialer, der bliver dampet for væggelus. Hvis det er nødvendigt, afsluttes behandlingen med en sprøjtebehandling.

Rengør, vask og frys

Sengetøj, tøj og anden påklædning, der medbringes, skal efterses og vaskes ved 60 grader.

Materialer, der ikke kan tåle varme, skal fryses ved mindst -18 grader i op til otte døgn. Fryseperiode afhænger af mængde af tøj, der skal fryses.

Det er vigtigt at du ikke blander vasket og uvasket tøj. Hold det derfor adskilt. For eksempel i en tætlukket pose.

Når bekæmpelsen af væggelus er afsluttet, er det yderst vigtigt, at du ikke sætter noget tilbage i rummet, som ikke har fået behandling, hvis du har fjernet noget fra rummet.

Efter behandlingen skriver skadedyrsteknikeren en servicerapport, der beskriver den løste opgave. Denne får du tilsendt pr. mail.

Der skal kun en enkelt væggelus til at starte det hele op igen.

Jo længere tid du har væggelus, jo større er sandsynligheden for, at du også "smitter" andre. Hvilket gør det endnu sværere at bekæmpe væggelusene.

Derfor er det vigtigt at handle så hurtigt som muligt.

Har du væggelus? Kontakt os nu

Hvis du har væggelus, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

  ring til os 69 15 17 44