Arbejder WiseTrap sammen med Wiseplan?

Det er takket være Wiseplan, at vi får det store overblik over situationen i den enkelte bekæmpelse/forebyggelse. Alle tilsluttede enheder sender data til Wiseplan, hvor man så kan analysere disse.

Wisetrap fungerer med den gamle Wiseplan

Wisetrap fungerer fortsat sammen med Wiseplan. Som den altid har gjort. Den er dog ikke kompatibel med den nye version af Wiseplan, som kun understøtter SMART-produkter, som f.eks Smart Pipe.

GRAFIK

Med tiden vil den gamle version af Wiseplan blive udfaset, Det er endnu ikke fastlagt, hvornår dette bliver. Set i lyset af, at Wisetraps har en forventet levetid på 5 år og at den sidste Wisetrap blev produceret i 2017, må nedlukningen af den gamle version af Wiseplan forventes at ske inden for en kortere årrække.

I den nye version af Wiseplan er der forbedrede muligheder for overblik og rapportering, hvilket sikrer en endnu mere effektiv bekæmpelse/forebyggelse af rotter i kloakken.

Det er en naturlig udvikling i forhold til, at der vil være stadig færre funktionsdygtige Wisetraps. De tilbageværende Wisetraps, som fortsat er i drift, må forventes snart at nå til vejs ende.

Når du har brug for fremtidssikret, effektiv rottebekæmpelse i kloakken, er det oplagt at vælge Smart Pipe frem for Wisetrap.

Få hjælp - kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl os, hvad du har brug for hjælp til.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44