Forskelle på WiseTrap og Smart Pipe

I 2017 købte Anticimex Wisecon. Ved den lejlighed fik WiseCon nyt navn: Anticimex Innovation Center. Produkterne fik nye navne. Wisetrap blev til Smart Pipe.

Men er det den eneste forskel? NEJ. En Smart Pipe er ikke en Wisetrap med et nyt navn. Produktionen af Wisetraps foregik i årene 2009-2017.

GRAFIK

Smart Pipe har forbedret batteri

I en Wisetrap sidder der et Bly/syre-batteri, der holder tre måneder. Hvorefter det skal erstattes med et opladt batteri. På Smart Pipes er batteriet et lithiumbatteri, der holder 12 måneder. Det betyder at der er brug for færre batteriskift, mindre kørsel og derved mindre CO2-udslip.

Samtidig vejer det nye lithiumbatteri kun 1 kilo, hvor det batteriet på et Wisetrap vejer 10 kilo.

Mere holdbare komponenter i Smart Pipe

Konceptet med Wisetrap var genialt. Det er det stadig. Smart Pipe har bygget videre på de oprindelige kvaliteter. Disse intelligente rottefælder står i et meget aggressivt miljø, som stiller store krav til komponenter. For at sikre bedre drift er Smart Pipe blevet udstyret med komponenter, der bedre kan tåle mosten. Det betyder at riskoen for nedbrud er mindre på Smart Pipes end på Wisetraps.

Det er fortsat muligt at købe reservedele til sine gamle Wisetraps. Som producent er Anticimex forpligtet til at forsyne markedet med reservedele i en vis årrække. Når denne årrække udløber, vil det ikke længere være muligt at købe reservedele til sine Wisetraps. Med en forventet levetid på 5 år for en Wisetrap og produktionsstoppet for Wisetrap lever Wisetrap på lånt tid. Men så er der jo Smart Pipe.

Forbedret udgave af Wiseplan, nu Smart Data Hub

Siden starten har Wiseplan været en stor del af successen med Wisetraps. Sådan er det fortsat. I forbindelse med udviklingen af Smart Pipes og andre Smart-løsninger er der udviklet en ny version af Wiseplan, som giver et endnu bedre overblik over situatioen. Wisetraps understøttes ikke i den nye version. De vil fortsat kunne anvende den gamle version, indtil denne bliver udfaset. Det er endnu ikke besluttet, hvornår dette bliver.

De Wisetraps, der udbydes på det danske marked, er brugte enheder.

Derfor...

Af ovenstående grund er der altså mange fordele ved at vælge Smart Pipe fremfor Wisetrap.

Har du brug for hjælp til rottebekæmpelsen? Kontakt os

Hvis du har brug for effektiv og giftfri forebyggelse og bekæmpelse af rotteproblemer, så kontakt os. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44