Hvilken betydning har batteritypen?

Siden Wisetrap blev udviklet og produceret i perioden 2009-2017, er de blevet drevet af bly/syre-batterier. En Wisetrap har kunnet køre tre måneder på et batteri. Det har betydet, at batteriet skulle skiftes 4 gange om året.

En tekniker er kørt til lokationen, hvor Wisetrappen stod, har hevet den op af kloakken og sat et opladt batteri i kloakfælden. Hvorefter den så er blevet monteret i kloakken igen.

Teknikeren har så taget det 10 kilo tunge batteri med hjem til genopladning.

GRAFIK

Wisetrap lever på lånt tid

Da Wisetrap blev udviklet, var det intet mindre end en revolution inden for bekæmpelse af rotter. Konceptet er fortsat genialt.

Efter Anticimex overtog WiseCon og de udviklede produkter er der sket en lang række forbedringer af de intelligente kloakfælder.

Derfor kan man ikke sige, at en Smart Pipe er en Wisetrap med et nyt navn.

Et af de steder, hvor der er sket en stor udvikling er på batterisiden. Det traditionelle bly/syre-batteri er blevet erstattet med et lithiumbatteri.

Med den nye batteriteknologi er der sket følgende forbedringer:

  • Batteriet i Smart Pipes holder i 12 måneder. Hvor batteriet i en Wisetrap holder 3 måneder. Det giver mindre kørsel.
  • Batteriet i Smart Pipes vejer 1 kilo. Batteriet i en Wisetrap vejer 10 kilo. Det betyder lettere håndtering for teknikeren og nemmere transport af batterier

En Wisetrap er normeret til at holde 5 år. De brugte Wisetraps, der er i omløb via andre leverandører vil derfor efterhånden have en meget begrænset levetid.

Gammel udgave af Wiseplan bliver udfaset

Som en naturlig del af udviklingen af SMART-løsningerne, er der udviklet en ny Wiseplan, som understøtter de nye muligheder. Wisetraps får ikke adgang til den nye platform. De fortsætter på den gamle, oprindelige platform, som på et tidspunkt vil blive lukket. Hvornår dette skal ske, er endnu ikke besluttet.

Brug for hjælp? Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp til effektiv og giftfri bekæmpelse af rotter i dine kloakker, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44