Hvor længe holder en WiseTrap?

En Wisetrap forventes at have en levetid på 5 år. Derefter vil den ofte være så påvirket af kloakkernes hårde miljø, at den er klar til de evige skrotmarker.

Produktionen af Wisetraps stoppede i 2017

Da Anticimex i 2017 købte WiseCon, som derefter blev til Anticimex Innovation Center, stoppede produktionen af Wisetrap. De først Wisetraps så dagens lys i 2009.

I stedet kom Smart Pipe, som siden er blevet videreudviklet i forhold til udgangspunktet. Det er derfor ikke korrekt at sige, at en Smart Pipe blot er en Wisetrap med et nyt navn.

GRAFIK

Hos Anticimex kan du kun få Smart Pipes. Enkelte steder i Danmark kan du lidt endnu fortsat kunne få fingre i genbrugte Wisetraps. Set i lyset af forventet produktlevetid, må det være en stakket frist.

Men så er der Smart Pipe med dens forbedrede funktioner og egenskaber. Som fortsat vil være på markedet og blive videreudviklet.

Wiseplan, som er hjernen i hele SMART-løsningen, har også fået en opgradering. Der er udviklet en ny version, der understøtter de nye Smart Pipes og øvrige SMART-enheder.

Den nye udgave af Wiseplan understøtter ikke Wisetraps. De vil fortsat køre på den gamle version. Inden for en begrænset årrække forventes den gamle version at blive lukket. Det er endnu ikke besluttet, hvornår dette bliver.

Som du måske aner, er Wisetrap ved at nå til endestationen. Den har gjort det godt.Konceptet er fortsat genialt. Nu er der bare en bedre version på banen, som gør at Wisetrap ikke længere er relevant.

Kontakt os og få en effektiv og giftfri løsning mod rotter

Ring til os på 75 14 58 22 eller brug kontaktformularen til at fortælle os, hvad du har brug for hjælp til. Vi har også en løsning, der passer til dit behov.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44