Hvor meget vejer en WiseTrap?

Der er en række forskellige Wisetraps, designet til forskellige rørtyper. De ligger alle sammen i intervallet 7-10 kilo. Det er dog ekskl. batteri.

Batteriet til en Wisetrap vejer 10 kilo. Det giver en samlet vægt på 17-20 kilo for en Wisetrap i drift.

På en Smart Pipe, vejer batteriet 1 kilo. Den store forskel skyldes, at Wisetrap benytter Bly/syre-batterier, hvor Smart Pipe anvender lithiumbatterier. Hvor batteriet på en Wisetrap holder tre måneder, holder batteriet på en Smart Pipe 12 måneder.

GRAFIK

Wisetraps lever på lånt tid

De første Wisetraps så verdens lys i 2009. Dette geniale koncept til effektiv og giftfri bekæmpelse af rotterne i kloakkerne tog Danmark og resten af verden med storm. I 2017 bliver WiseCon, som udviklede Wisetrap og andre effektive løsninger, købt af Anticimex.

Wisetrap bliver til Smart Pipe og en intens videreudvikling starter. Smart Pipe får forbedret batteri, bedre og mere holdbare komponenter og yderligere funktioner. Derfor kan man ikke sige, at en Smart Pipe er en Wisetrap med et nyt navn.

Wiseplan har altid været hjernen. Der hvor man samlede de oplysninger, som de elektroniske fælder sendte om skud, fangster, batteristatus med mere. Det er det fortsat.

Blot i en ny udgave, som kun understøtter Smart Pipes og andre SMART-produkter. Wisetraps har fortsat adgang til den gamle udgave af Wiseplan.

Inden for en begrænset årrække vil den gamle version af Wiseplan blive udfaset. En Wisetrap forventes at have en produktlevetid på 5 år. Set i lyset af, at den sidste Wisetrap forlod fabrikken i 2017 vil bestanden af disse være for hastigt nedadgående.

Skal vi hjælpe dig med kampen mod rotter?

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder, så finder vi en løsning, der svarer til dit behov.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44