Hvordan påvirker WiseTrap flowet i kloakken?

Når man installerer en Wisetrap rottefælde i kloakken, påvirker det ikke vandgennemstrømningen. Den er specielt designet til at tillade vandet at strømme igennem. Når en rotte bliver dræbt af spydene, trækker de sig hurtigt tilbage og gør klar til næste skud. Den døde rotte bliver skyllet ud med spildevandet og vil derfor ikke forhindre flowet.

Wisetrap lever på lånt tid

Wisetrap blev lanceret i 2009 og produceret frem til 2017, hvor Anticimex købte Wisecon. I den periode blev det geniale koncept hurtigt til en succes. Produktionen af Wisetrap stoppede og blev erstattet af Smart Pipe. Siden er Smart Pipe og de øvrige SMART-produkter blevet videreudviklet i stor til.

Det betyder, at en Smart Pipe ikke er en Wisetrap med et andet navn.

GRAFIK

Produktlevetiden for en Wisetrap er sat til 5 år, idet de elektroniske rottefælder står i et meget aggressivt miljø. Derfor må de fleste Wisetraps formodes at synge på allersidste vers. Men så er der jo heldigvis Smart Pipe.

Det er ikke kun selve Wisetrappen, der lever på lånt tid. Det samme gælder den gamle version af Wiseplan. I takt med at Smart Pipe har fået tilført stadig flere muligheder, er der udviklet en ny version af Wiseplan. Den nye version understøtter IKKE Wisetraps. På sigt vil den gamle version af Wiseplan blive udfaset. Det er endnu ikke sat endelig dato for dette. Det forventes dog at være inden for en begrænset årrække..

For de tilbageværende Wisetraps vil det betyde, at "de mister hjernen" og overblikket.

Der er derfor mange gode grunde til at fokusere på Smart Pipes fremfor Wisetraps, idet Smart Pipes fortsat vil blive udviklet.

Kontakt os og få hjælp

Hvis du gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig af med rotterne, så ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44